Kotimaisen kasvatuksen parhaat tulokset nähdään lauantaina Teivossa, kun kriteriumfinaaleissa jaetaan yhteensä 372 900 euroa palkintorahaa. 

Paljon on siis pelissä, sillä kriteriumit ovat sekä 3-vuotiaiden lämminveristen että vuotta vanhempien suomenhevosten rahakkain kisat. Molemmissa on selkeät ennakkosuosikit: Ari Moilasen ohjiinsa saava Mascate Match lähtee matkaan lähes yhtä suurena pelisuosikkina kuin Parvelan Retu suomenhevosten puolella. HIFK:n raviliigavarsalla on kuitenkin aiempaa kovempi tehtävä oriita ja ruunia vastaan, etenkin kun matkana on 2600 metriä. Toki useita tammavoittajia kriteriumissa on vuosien varrella nähty, joten Massi on luottamuksensa ansainnut.

Parvelan Retu on ollut siksi ylivoimainen ikäluokassa, että sen tappio olisi suuryllätys, vaikka Stallone karsinnassa pysyikin sen tuntumassa maaliin asti.

7 oikein -viikko alkaa Vermon Kuumalla keskiviikkolla. Jackpotissa on reilu 46 000 euroa,  joten 6 oikein -tuloksilla on mukavasti rahaa jaettavana. Hetviina ja Sue’s Photo ovat kierroksen suurimmat suosikit. Molemmat juoksevat todennäköisesti keulassa ja saattavat vetää Vermon pidennetyllä maalisuorallakin perille. Toki Sue’s Photo saa pikapyrähdyksessä haasteen heti kiihdytyksessä, sillä Mr Hot Shotilla ladataan alkuun.

Kaikkiaan tämän viikon 68-sivuisesta 7 oikein -lehdestä löytyvät käsiohjelmasivut vihjeineen ja tallikommentteineen 11 Suomen totoraveihin aina tiistaihin asti sekä lähtölistoja Ruotsin raveihin keskiviikosta sunnuntaihin.

Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein ilmestyi ensimmäistä kertaa kesäkuussa 1989, joten lehti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!