Harvoin tapahtuu ns. tavallisella raviviikolla yhtä paljon kuin alkavalla viikolla, joka huipentuu Superlauantaihin.

Kuopion Suomalaisessa illassa juoksee vain suomenhevosia. Ravit huipentuvat tammoille avoimeen tammatasoitukseen, jossa mm. Seinäjoen ”perintöprinsessa” Liisan Tulilintu, Hetviina ja Piskon Pouta haastavat kotiradan ravikuningattaren Virin Camillan. Oriiden ja ruunien ykkössarjassa Oulun laukkastartille hyvitystä hakeva Myrskyri kohtaa mm. Vaelluksen ja Vapperin.

Keskiviikkona V ermossa pääosissa ovat lämminveriset. Tammatähdessä arpa heitti Willow Priden takariviin, joten suosikiksi noussee kakkosradalta niinikään loistokuntoinen Dream Girl. Junnustartin finaalissa aikaiset 2-vuotiaat kisaavat 5000 euron ykköspalkinnosta.

Torstaina karsitaan Lappeenrannassa Villinmiehen Tammakilpoihin Mascate Matchin, First Class Ladyn ja Piece Of Gloryn johdolla. Suomenhevosten ehdoton tilastoykkönen on Suven Sametti, joka on tosin viime starteissa muistuttanut epävarmuudestaan.

Superlauantain lähdöt on jaettu Porin ja Mikkelin kesken. Suurimmat setelit, 12 000 euroa, kahminee Porin 5-6-vuotiaiden suomenhevosten Satakunta Seniorissa Parvelan Retu. T75-pelissä on pelaajien tavoiteltavissa 200 000 euron jackpot.

Viikon päätteeksi ajetaan paljon puhuttaneet, nyt yksipäiväiset ponikuninkuusravit Teivossa. Ylivieskassa startataan sunnuntaina amatöörien SM-finaalit.

Linkki Kuopion maanantain lähtölistoihin

Linkki Vermon keskiviikon lähtölistoihin

Linkki Lappeenrannan torstain lähtölistoihin

Linkki Porin lauantain lähtölistoihin

Linkki Mikkelin lauantain lähtölistoihin