Kymi Grand Prixin lähtölista vahvistui perjantaina suomalaishevosella. Antti Ojanperän valmentama MAS Champ on kisan seitsemäs hevonen.

MAS Champ voitti viime syksynä St. Legerin ja löi Lexus Dreamin ja Stonecapes Queilan. Tänä vuonna Team Massin 6-vuotias ruuna on kilpaillut kahdeksan kertaa. Toukokuun puolivälissä se kiri Kavioliiga Grand Prixin ykköseksi Kuopiossa ja jätti Willow Priden ja Don Williamsin taakseen. Kymi GP -kuntoa MAS Champ viimeisteli Kajaanin 75-raveissa voitolla.

”Kouvolaan toivoimme kutsua. Ja se saatiin. Olemme tosi tyytyväisiä. Saimme kutsun myös Östersundiin Jämtlands Stora Prisiin, mutta Kouvola oli meillä se ykkösvaihtoehto. MAS Champ on tuntunut treeneissä Kajaanin jälkeen oikein hyvältä”, Ojanperä kertoi.

”MAS Champ on nyt kilpailun seitsemäs hevonen. Ainakin yhden paikan jätän vielä niin, että katson viikonlopun kisat, Killerin Eliitin ja Östersundin ja toki myös Oslo GP:n. MAS Champ on mielenkiintoinen hevonen. Sitä on rakennettu rauhassa kohti isoja tehtäviä”, Kouvolan toiminnanjohtaja Arto Hytönen sanoi.

Kymi Grand Prix – kutsutut hevoset

Aetos Kronos
Ce Bello Romain
Delia du Pommereux
Grainfield Aiden
MAS Champ
Next Direction
Short In Cash

Lisää teemasta: Kymi GP