Oniriquelta onnistui Vermossa kaikki pienet asiat, ja lopputuloksena oli Helsinki-ajon voitto sekä paikka Finlandia-ajossa kolmen viikon päästä.

Ensimmäinen hienosäätö tapahtui varikolla, kun valmentaja Matias Salo riisui Onirquelta kengät. Kilpailussa marginaalit olivat kohdallaan, kun kiritilaa tuli Prey Frontlinen laukatessa loppukurvissa. Ilman sitä olisi ollut vaikeaa. Samasta aukosta pujahti kolmannessa sisällä juossut Jontte Boy, ja nämä kävivät taistelun voitosta. Keulan Express Duo oli tauolta vielä tukkoinen.

Voittotaistelu oli tiukkaa, ja huomion kiinnitti se, että Onirique tuli loppusuoralla ulospäin ja teki Jontte Boyn sekä Tuomas Korvenojan tehtävän vaikeammaksi. Surprise Lord kesti kuolemanpaikalta vahvasti kolmanneksi, ja hänniltä Bret Boko tuli matalalentoa lopun neloseksi. Jontte Boyn onnistuminen antoi ilosanoman suuren lupauksen paluusta kohti tasoaan.

“Rinta rottingilla lähdetään edustamaan”, myhäili Matias Salo voittotunnelmissa.

Sarjaa alempana kevään voittokortti Amaretto Scoop ja valmentajansa Jyrki Tammimetsä käänsivät takarivin edukseen. Valjakko kiersi jo ensimmäisellä tuhannella keulaan asti ja hallitsi kirivaiheessa lähtöä varmoin ottein. Tässä Tommi Kylliäisen ajokilla Regent Zetillä jäi hampaankoloon. Se luovutti keulan Amaretolle ja jäi voimissaan sen taakse lopussa.

Onirique ja Iikka Nurmosen ajokki Callela Lancelot olivat Toto76-rivin ainoat yllätykset. Seitsemän oikein tarjosi osujille tällä kerralla vain “lentolippurahat”, reilut 400 euroa. Hotelliin ei tullut vielä rahaa.