Rataongelmien vuoksi viivästynyt St Michel -ajo alkoi suomalaisväreissä, kun Venice kävi kyselemässä keulapaikkaa Midnight Hourilta, mutta tyytyi sitten johtavan rinnalle.

Iikka Nurmonen piti päättäväisesti johdon ja siitä voittoon ajalla 10,6aly. Alku mentiin 11-vauhtia ja loppu aikaan 09,5.

Voitto oli komeetan lailla kuumimpaan lämminverikärkeen nousseen Midnight Hourin kauden kymmenes.

Tommi Kylliäinen löysi kiritilat Workout Wonderilla ja tykitti toiseksi. Suomalaisten kolmoisvoiton kruunasi Tuomas Korvenojan Jonesy.

“Ajatus keulassa ajamisesta oli mielessä ja treenarilta (Ossi Nurmonen) oli lupa ajaa siitä. Hevonen on kehittynyt ja kuuluu näihin lähtöihin”, Iikka Nurmonen kertoi voittajaseremonioissa.

Midnight Hourille jäi kaksi viikkoa sitten ajetusta Suur-Hollolasta jossiteltavaa, sillä jäi se jäi loppusuoralla voimissaan pussiin lähdön voittaneen Venicen taakse.

Valmentajan vaimo Tiina Nurmonen totesi, ettei pussiin jääminen harmittanut häntä.

”Mutta sen sanoin, että jos tämä hevonen ei voita mitään suurkilpailua, niin se harmittaa”, onnellinen Tiina Nurmonen riemuitsi.

Midnight Hourin omistaa Ilos Oy.

Iikka Nurmonen taivutti vartensa vaaka asentoon St Michelin maaliintulossa ja onnistui torjumaan ulkoa syksyneen Workout Wonderin tulisen kirin. Kuva: TotofotoIikka Nurmonen taivutti vartensa vaaka asentoon St Michelin maaliintulossa ja onnistui torjumaan ulkoa syksyneen Workout Wonderin tulisen kirin. Kuva: Totofoto
Ossi Nurmonen myhäilee tyyvtyväisenä taustalla, kun poika Iikka Nurmonen vastaanotti yleisön onnitteluja kansainvälisen St. Michelin voitosta. Kuva: TotofotoOssi Nurmonen myhäilee tyyvtyväisenä taustalla, kun poika Iikka Nurmonen vastaanotti yleisön onnitteluja kansainvälisen St. Michelin voitosta. Kuva: Totofoto