Viime vuonna tarunhohtoisen kauden tehnyt Midnight Hour palasi voittajaksi, kun vei nimiinsä Lappeenrannan avoimen lähdön.

Ossi Nurmosen valmentaman Midnight Hourin kauden ensimmäinen kilpailu päättyi kaksi viikkoa sitten Kuopiossa kolmostilaan, mutta Lappeessa oli jo voittoisa ääni kellossa.

Iikka Nurmosen ajokki otti kiihdytyksessä keulapaikan itselleen. Mika Forss jäi Attack Diablon kanssa taivaltamaan toisen radan veturiksi, josta iski keulahevosen kimppuun. Nurmosen ratkaisu aiheutti parran pärinää, kun hän laski Attack Diablon edelleen, ja haki keulapaikan takaisin itselleen.

Paikanvaihdon jälkeen Santtu Raitala kokeili Regent Zetin kyydissä olisiko keulapaikka tarjolla, mutta tällä kertaa Midnight Hourilla vastattiin.

Kilpailu oli edellä mainituista tapahtumista huolimatta vauhdiltaan todella maltillinen. Avauskierros mentiin vain 18,0-kyytiä, ja kolmas puolikas oli 19,0-vauhtinen. Maalisuoraa tultiin urku auki, Midnight Hour piti pintansa ja otti 7000 euron arvoisen ykköstilan kilometriajalla 16,4a / 2100 metriä.

“Midnight Hourin viime kausi oli huippukausi, eikä mitään ole näköpiirissä, ettei tämäkin voisi olla”, Iikka Nurmonen ennusti viime kaudella muiden muassa Åby Stora Prisin ja St Michelin voittaneen ravurin tulevaisuutta.