Christa Packalenin ja Niki Finnströmin tallin osallistujat nappasivat voitot Vermon Kuuman keskiviikon ensimmäisessä ja toisessa lähdössä. Jälkimmäinen oli Salamakypärät-lähtö, jossa Niki Finnström narutteli Stonecapes Queilan keulavoittoon. Voitosta saadut 16 pistettä nostivat Finnströmin kokonaiskisan kakkospaikalle.

Keskipitkällä matkalla käyty Salamakypärät-lähtö oli matalatempoinen, kun Niki Finnström pääsi suosikki Stonecapes Queilan kanssa nopeasti keulaan suosiolla ohi Jasuliton.

Reilu kierros matkaa jäljellä Taneli Säde käänteli Selene Lunen 4. ulkoa eteenpäin ja vauhdilla keulahevosen rinnalle, jonka oli lähellä yllättää etusuoran päätteeksi. Stonecapes Queila puolusti asemansa, ja kärkikaksikko selvitteli välejään kirilenkillä. Niiden välinen taisto ja koko lähtö ratkesi sata metriä jäljellä, kun Selene Lune laukkasi.

”Harmi, ettei hevosia enemmän ollut tänään startilla. Olisihan se ollut mukavaa vaikka joka lähdön jälkeen käydä täällä”, Niki Finnström aloitti voittajaseremonioissa.

”Stonecapes Queila oli ihan ok, olisin parempaa odottanut. Syytän siitä itseänikin, kun ajoin mailin turhan hiljaa. Ennen kuin Tanelin hevonen laukkasi, oli meillä vielä ote.”

Niki Finnström kertoi viisivuotiaan tamman loppukauden päätähtäimen olevan selvillä.

”Ajateltiin viisivuotiaiden Euroopan mestaruus voittaa, lähdetään siitä.”

Niko Huuskola ohjasti toiseksi sijoittunutta Jasulitoa. Kolmanneksi tuli Denver Brodde Riku M Lindgrenin ohjastamana. Hallitseva mestari ja kilpailusarjaa johtava Arna Ruohomäki oli neljäs Millstone’s Vividin rattailla.

Salamakypärät-mestari selviää viimeistään Turussa 30.11.