Toto65-voittajat ja rivin arvo

Toto65-1: 10 One For You, 1,90 euroa
Toto65-2: 6 Shadow Of Brisbane, 6,30
Toto65-3: 9 Speak Of The Devil, 67,30
Toto65-4: 9 Sointu-Esteri, 11232,40
Toto65-5: 2 Mistelle, 44929,60
Toto65-6: 6 Intuto, 89859,20

Kuusi oikein -voitto-osuus 89859,20 euroa
Viisi oikein 117,30 e.

Jarmo Saarelan ajokki One For You voitti Toto65-avauskohteen takarivistä huolimatta keulasta Vermossa.

Jarmo Saarela suuntasi Timo Korvenheimon valmentaman One For Youn kanssa suoraan kolmannelle ja pääsi suosikki Ghiottin laukattua etenemään aina keulaan saakka.

Avauslenkki mentiin puolireipasta vauhtia, mutta One For Youlle jäi loppuun riittävästi voimia. Se irtosi vastustajistaan varmasti ja voitti kilometriajalla 17,7a / 2100 metriä.

“Tarkoitus oli edetä johtavan rinnalle, mutta päästiinkin keulaan asti. Loppu oli helppoa, hevonen nosteli vain korviaan. Sillä on hyvä moottori ja jaksaa mennä”, Saarela kehui ajokkiaan.

One For You oli lähdön kakkossuosikki peliprosentilla 28.

Enintään 4500 euroa tienanneiden lähdössä toiseksi tiukassa kakkostaistossa puristi Joni-Petteri Irrin ohjastama Viva La Vida. Kolmas oli Emma Väre Get Going Ginnyn rattailla.

Toto65-2: Napakka loppuveto toi voiton enintään 72 000 euroa tienanneiden ryhmässä.

Tapio Perttunen karautti William Pinen kanssa vetotöihin ja homma näytti olevan kaksikon hallussa. Valjakko oli maalisuoran alussa muista karussa, mutta sitten iski Olli Koivunen Shadow Of Brisbanen rattailla. Seitsemänvuotias ruuna ehti juuri ennen linjaa ohi keulahevosen ja voitti tuloksella 14,7a / 2100 metriä.

“Viimeisessä kurvissa ajoin vain kakkossijasta, kun William Pine näytti karkaavan helposti, mutta hienosti hevonen tsemppasi ykköseksi. Upea suoritus hevoselta! Tätä parempaa kilpahevosta on vaikea löytää, kun tekee joka kerta parhaansa. Tällaisen hevosen kanssa on mukava tehdä töitä”, Olli Koivunen ylisti Harri Koivusen valmentamaa menijää.

Shadow Of Brisbane oli kakkossuosikki peliprosentilla 23.

William Pinen jälkeen kolmanneksi sijoittui Fine By Me.

Toto65-3: Koivunen jälleen avainroolissa.

Pekka Korpi revitti Beauty Erinin kanssa alussa kärkeen, mutta loppuun ei voimia jäänyt riittävästi. Hannu Torvisen ajama Rite On Birdland jyräsi ensin kärkeen, mutta sitten iski Harri Koivunen Speak Of The Devilin rattailla ja voitti niukasti tuloksella 17,5a / 2100 metriä.

“Sellainen juoksu saatiin, ettei kukaan huomannut kertaakaan, että ollaan mukana ennen kuin viimeisessä kaarteessa. 400 metriä maaliin meinasin lähteä toiselle seikkailemaan, mutta palasin onneksi omalle paikalle ja pääsin sisäkautta kiertämään rysän”, Koivunen muisteli ratkaisuhetkiä.

Speak Of The Devil oli kerännyt pelikannatusta 8 prosentin verran.

Toto65-4: Kylmäveristen lähtö päättyi megayllätykseen.

Jarmo Saarelan ajokki Vartilla johti joukkoa, mutta menovettä ei riittänyt maalisuoralle. Rinnalla taivaltanut Tuurin Poika jyräsi kärkeen, mutta ei pystynyt vastaamaan Olli Koivusen ohjastamalle Sointu-Esterille. Sointu Esteri oli pelattu vain 0,32 prosenttia.

“Sointu-Esteri teki tosi hyvät kaksi vimeistä juoksua. Se tuli viimeksi täysissä voimissa pussiin. En uskonut,  että tänään voittaa, mutta pieni toive oli”, Koivunen myönsi.

Suosikki Sorretun Voima laukkasi heti alussa.

Toto65-5: Kolmen voiton “Opa”.

Olli Koivunen saalisti enintään 30 000 euroa ansainneiden ryhmässä kolmannen Toto65-voiton. Koivunen karautti Mistellen kanssa kärkeen ja sai vetää avauslenkin 16,0-vauhtia. Mika Forssin ohjastama Ice Wine matkasi 2. ulkona ja haastoi maalisuoralla keulahevosen tiukasti. Se näytti olevan jo ohi, mutta Mistelle vastasi ja voitti tuloksella 14,8a / 2100 m.

“Superhienon suorituksen teki hevonen. Olisin voinut alkaa ajamaan aikaisemmin alta pois. Ice Wine taisi olla jo hetken ajan edellä”, Koivunen mietiskeli.

Mistelle oli kolmossuosikki (26 %).

Toto65-6: Kakkossuosikki täydensi kierroksen.

Samuli Innanen matkasi Intuton kanssa johtavan Jackpot Arian rinnalla. Avauslenkki mentiin 18,0-vauhtia, mutta jo varhain oli selvää, ettei keulahevonen voita. Intutolla oli viimeisessä kaarteessa ongelmia, mutta suoraa se pisteli parhaiten ja voitti ennen Xavier K.A:ta.

“Hevonen painoi kuolemassa suotta päälle, mutta hienosti jaksoi ja tsemppasi perille”, Innanen kehui.

Intuto oli kakkossuosikki prosentein 21.