Vermo vilisee vieraita juoksijoita Ruotsista

Poet Broline tykkää liikkua satulasta. Samoin hoitaja Henriette Larsen. Kuva: Totofoto

Finlandia-ajon kaivattu päätähti säteili Vermon auringossa lauantaina Vermossa. Kilpailun viime vuoden voittaja on suuri suosikki tänä vuonna huolimatta vaikeasta lähtöpäikasta numerolla 10.

Hevosenhoitaja Ellinor Wennebring vakuutteli Propulsionin hyvästä kunnosta. Hän on hoitanut huippusukuista Muscle Hillin ja Danaen (Andover Hall) 6-vuotiasta jälkeläistä kaiken sen ajan, kun se on ollut Euroopassa.

Daniel Redenin tallista Vermoon saapui täysi lasti kilpailijoita eli peräti viisi juoksijaa.

Prix d’Ameriquessa neljänneksi tammikuussa juossut Propulsion aloitti tauon jälkeen Ruotsissa väkevällä voitolla Uumajassa.

Propulsion on hyvä matkamies, se juo ja syö säännöllisesti, eikä näytä stressaavan mistään”, Ellinor kuvaili hoidokkiaan ja mainitsi sen myös kiltiksi oriiksi.

Finlandia-ajon mahdollinen jokeri Poet Broline on yksi lupaavista 5-vuotiaista Finlandia-ajossa. Hoitaja Henriette Larsen verrytteli sen lihaksia pitkän matkustuksen satulasta liikuttamalla.

“Kilpailupäivänä lämmitämme pitkistä kärryistä, mutta muuten Poet Broline tykkää liikkua satulasta kilpailuiden välipäivinä. Olen ratsastanut sillä Sprinttermästaren-kilpailusta asti.”

Stefan Melanderin tallista kilpailee Vermossa kaksi juoksijaa. Marcus Schön oli tyytyväinen pronssidivisioonassa kilpailevan Lincoln Lawyerin habitukseen matkan jälkeen sen jälkeen kun hän oli ehtinyt kiertää sillä pienen lenkin Vermon radalla. Sitä ajaa V75-5:ssä Johnny Takter, joka on saanut 4-vuotiaiden mailin Glenn Kosmos Memorialissa Dante US:llä haastavan lähtöradan kahdeksan.

Seinäjoki-Racen voittaja Twister Bin hoitajalla Heli Tarrimaalla riitti kiirettä, kun hän kävi liikuttamassa kaikki Jerry Riordanin valmennustallin neljä Vermossa kilpailevaa hevosta.

Maratonmatkalle osallistuva Rod Stewart oli radalla ensimmäisenä ja sinne pääsivät myös Glenn Kosmos Memorialiin osallistuva Umberto Axe, Seppeleajoon osallistuva Ready Cashin tytär Vamp Kronos päätähden Twister Bin kanssa.

Kaikki Finlandia-ajon jutut löydät TÄSTÄ.

D.D.'s Hitman verrytteli matkan jälkeen lupaavan energisesti Vermossa lauantaina. Kuva TotofotoD.D.'s Hitman verrytteli matkan jälkeen lupaavan energisesti Vermossa lauantaina. Kuva Totofoto

 

Lincoln Lawyer lämmitteli tyylillä, joka lupaa hyvää esitystä sunnuntain pronssidivisioonassa V75-5. Kuva Totofoto

 

Lisää teemasta: Finlandia-ajo