Teivon Toto5-kierroksen toisen kohteen voittajalla jäi Antti Ala-Rantalan mukaan paukkuja vielä varastoonkin. 

Antti Ala-Rantalan valmentama, osaomistama ja ohjastama seitsemänvuotias ruuna voitti Teivon tiistai-illassa vakuuttavalla keulajuoksulla. Lopussa kolmatta rataa pitkin kiri hyvin myös Seppo Markkulan ohjastama Grainfield Olivia, joka jäi kuitenkin toiseksi.

“Ehkä jäi jonkun verran vielä varastoonkin”, Ala-Rantala kommentoi voittajahaastattelussa Red Diamond Vian helposti irronnutta voittoa.

Ala-Rantalan mukaan hevonen on viime aikoina rauhoittunut, mikä on vaikuttanut positiivisesti sen yleisvireeseen.

“Maaseudun rauha sen on kai tehnyt. Se on ikänsä ollut sellainen kuuma ruuna, mutta nyt viime aikoina tietyllä tavalla ollut rauhallisempi jo ennen lähtöäkin, jollakin lailla järkiintynyt”, Ala-Rantala kommentoi voittajahaastattelussa.

Hannu Korven hermafrodiitti Rocking Love on suorittanut muutamassa viime startissaan vaisummin, mutta palasi voittojen tielle Toto5-kierroksen avauskohteessa. Suosikkina matkaan lähteneen Rocking Loven viemässä lähdössä toiseksi ravasi Kari Venäläisen ohjastama Fancy Candy, kolmanneksi Saichania ohjaksissaan Olli Koivunen.

Nuorten sarja 2015  -lähtö oli tuoreen 6000 voiton miehen, Ari Moilasen juhlaa. Ykkössijan lähdössä toi Wilhelm Nash, sama hevonen, jolla Moilanen viime lauantaina ohjasti voiton numero 6000.

Ville Mäkelän kolmevuotiaan ruunan heikkous on kaarrejuoksu, minkä Moilanen kertoi olevan hevosen miinuspuolista tällä hetkellä ainoa.

“Lopussa tiesin, että jos vaan suoralle päästään, niin siellä on vielä paljon viomia, ja kyllä hevonen sitten voittikin aika helposti. Tässä hevosessa on paljon hyvää, se jaksaa tosi hyvin mennä, ja näkisin, että menee paikasta kuin paikasta”, Moilanen kommentoi voittajahaastattelussa.

Kierroksen neljännessä kohteessa voittoon ravasi Ramble On, joka haki keulat ryhmän juostessa takasuoralla ensimmäistä kertaa. Neljävuotiasta ruunaa valmentaa Juuso Holttinen ja sitä ohjasti Jukka Torvinen.

Toto5-pelin päätöksessä Blind Maker kiri suosikki Thomas Von Betzin ohi loppusuoralla ja toi näin Ari Moilaselle kierroksen toisen voiton.