Keväällä startannut Salamakypärät-kilpailusarja päättyi Turun finaalilähtöön. Ennen päätöslähtöä kokonaiskilpailussa toisena ollut Olli-Pekka Holopainen nappasi täyden pistepotin, jonka turvin nousi tasapisteisiin Niki Finnströmin kanssa. Sääntöjen mukaan tasapisteiden sattuessa finaalilähdön maaliintulojärjestys ratkaisee, joten Olli-Pekka Holopainen sai tuulettaa voittoa.

Olli-Pekka Holopainen ohjasti finaalissa Westcoast Skipperiä, joka runttasi keulan War Paintin ohi loppukaarteessa ja voitti selvällä erolla muihin.

“Huomasin viimeisessä kurvissa, että minulla tosi hyvän tuntuinen hevonen, että vielä on hyvät saumat. Voitto tuli loppupelissä helposti. Kaverit tulivat lopussa lähemmäs, mutta ei ollut hätää”, Olli-Pekka Holopainen kertoi.

“Kokonaiskilpailun voitto on todella kova juttu! Koko kausi tähän tähdätty ja tämä laitettiin tavoitteeksi, kun päästiin mukaan. Aika siistiä, että tässä ollaan nyt”, Olli-Pekka Holopainen jatkoi.

Kakkostaisto oli lähdössä todella tasainen ja siinä Nelson Hillyä paremmin puristi InaccessibleNiki Finnström ajoi ensin mainittua, kun taas Taneli Säde oli Inaccessbilen ohjastaja.

Finaalilähdön kärkikolmikko oli sitä myös kokonaiskisassa, sillä Olli-Pekka Holopaisen ja Niki Finnströmin jälkeen Taneli Säde oli kolmas.