Iinan Maestro tuli pääkaupunkiin ja hallitsi Sisusarjaa odotetusti.

Iinan Maestron valmentaja Seppo Suuronen ei juurikaan tee Juvalta turhia reissuja Vermoon. Antti Teivainen suosikin rattailla oli myös tehtäviensä tasalla. Teivainen ajoi suosikilla alussa eteenpäin ja sai keulan suosiolla puolen kierroksen jälkeen. Kaksi kierrosta myöhemmin ratkottiin voittoa. Muilla ei ollut kiriruutia taistella voitosta, kuin Turoruudulla ja sen kuskilla Tommi Kylliäisellä. Teivainen taktikoi tilanten niin, ettei pahimmalle vastustajalle tullut tilaisuutta, ja suosikin voitto oli helppo.

“Iinan Maestro on noussut kuntoon ja meno on varmistunutkin”, iloitsi Suuronen.

Toto65-jackpotkierros alkoi suosikkipainotteisesti. Kakkossuosikki Jamieson sai kuskiltaan Erkki-Pekka Mäkiseltä nappireissun, ja ruuna kiitti kirimällä vaivattomasti kärkeen. Mäkisen talli otti Vermosta vuonna 2015 eniten ykkössijoja, 32. Uusi vuosi on alkanut myös hyvin, mutta Jamiesonin tolppa silti “rikkoi kuparisen” maan pääradalla.

Kolmoskohdekin meni kakkossuosikille, kun Juha Utala oli valppaana ja ajoi Sonearandyetsofarilla heti alkumatkasta keulaan 40 metrin takamatkasta välittämättä. Loppu sujui Kari Savolaisen valmennettavalta helposti kuin pyöräily alamäkeen.

“Aika nappiin meni”, myhäili Utala.

“Voitto tuli lisäksi tosi helposti: en avannut tammalta korvia, ja voimia jäi kyllä reilusti talteen.”