Turoruutu ei välittänyt talven harmaudesta vaan kiri Vermon valloittajaksi iloisesti.

Tommi Kylliäinen on Vermossa erikoistunut tekemään tehokkaita iskuja muutamalla ajettavalla. Keskiviikkona hollolalaisella oli neljään ensimmäiseen lähtöön ajokki, ja iltapuhde päättyi Turoruudun ylivoimavoittoon. Alkumatkasta vauhtia pitivät muut, mutta kun Kylliäinen ohjasti viimeisellä takasuoralla Olli Henttosen valmentaman Turoruudun hyökkäykseen, tilanne muuttui nopeasti. Saku Mikkola “heitti koukun” Karloksen rattailla edellä menneiden perään, ja takasuoralla näytti, kuin kaksi hevosta olisi ollut lennossa.

Asetelma enteili jännää loppusuoran kamppailua, mutta Turoruutu oli niin menopäällä, että Karlos sai tyytyä varmistelemaan kakkospalkintoa. Muihin oli tosin pitkästi eroa.

“Viimeiset kaksi juoksua Turoruutu on ollut niin mainion tuntuinen, että menestystä pitikin tulla”, Kylliäinen kommentoi.

“Tänään ruuna tuli tosi iloisesti, ja kun avasin korvatulpat siltä, löytyi vielä lisää ruutia.”

Ripasso Classico sai Vermosta “työn sankarin” palkinnon. Viime viikolla ori taivalsi johtavan rinnalla hyvällä meiningillä, vaikka jäikin viime metreillä kakkoseksi. Tällä viikolla Nyyti-Maria Timosen suojatti punnersi samanlaisella juoksunkululla kärkeen. Viime viikolla ajoi Hannu Torvinen, tällä viikolla armeijasta lomaa saanut 20-vuotias nuorempi veli Jukka Torvinen. Ykkönen oli nuorukaisen illan toinen, sillä ennen Toto65-kohteita tuli komea kirivoitto Las Robbiella.