Toto65-voittajat ja rivin arvo

Toto65-1: 3 Twigs Voici, 0,90 euroa.
Toto65-2: 7 Koivun Tähti, 14,30
Toto65-3: 8 Dreamysine, 210,80
Toto65-4: 16 Finest Chocolate, 263,40
Toto65-5: 10 Huimariina, 277,80
Toto65-6: 10 Fury Heart, 1403,30

Kuusi oikein -voitto-osuus 1403,3o euroa.
Viisi oikein 24,30.

Pekka Korven suojatti Twigs Voici voitti Tammatähden odotetun helposti Vermossa.

Toto65-pelissä liki 85 prosentin kannatuksen kerännyt Twigs Voici ampui eturivistä keulaan. Pekka Korpi sai rauhoittaa ajokkinsa kanssa kierroksen 15,5-lukemiin.

Viimeisellä takasuoralla Korpi pyysi ajokiltaan lisää kyytiä ja tamma polki päätöspuolikkaan 08,5-vauhtia. Bosses Lily pysyi Antti Teivaisen kanssa suursuosikin vauhdissa, mutta ohitse ei luonnollisesti ollut mitään asiaa.

Twigs Voici otti kauden toisen voittonsa tuloksella 13,7a / 2100 metriä.

“Tamma meni tänään helposti. Aika rauhassa saimme mennä, eikä mitään hätää ollut”, Pekka Korpi kertoi.

Kahdeksanvuotias tamma kilpailee seuraavan kerran jo lauantaina Seinäjoella. Siltä odotetaan jälleen kovaa panosta voiton suhteen.

“Twigs Voici on mennyt monesti paremmin, kun lyhyt starttiväli on ollut. En usko, että siitä ainakaan haittaa on”, Korpi pohti.

Toto65-2: Enintään 13 500 euroa tienanneiden kylmäveristen ryhmässä pidettiin hyvää vauhtia, kun kärkipari Vektoria ja Pekka Ensio hurjastelivat avauslenkin 25,0-vauhtia.

Pertti Puikkosen suojatti Näätinki jyräsi loppukaarteessa keulan Vektorian rinnalle, mutta hevosen ravi ei hivellyt silmää. Se ei saanutkaan maalisuoralla kaikkea itsestään irti ja jäi hopealle.

Antti Teivainen oli etenemässä Valppauksen kanssa voittomatsiin, mutta laukka maalisuoralla vesitti toiveet.

Mika Forssin ajokki Koivun Tähti laukkasi puolestaan alussa, mutta pystyi silti kirimään yllätysvoittoon.

“Koitin alussa johtavan rinnalle, mutta vauhti ei riittänyt. Sitten tuli hyppy, mutta se taisi olla hyvä hyppy. Muuten olisimme jääneet koko matkaksi kolmannelle”, Mika Forss mietiskeli lähdön jälkeen.

Toto65-3: Mika Forss tehtaili toisen yllätyksen peräkkäin.

Forss pääsi Dreamysinen kanssa 3. ulos, josta tamma kiri lopulta helposti ohi keulan Empire Sharkin ja Ari Moilasen.

Dreamysine voitti ennätystuloksellaan 15,4a / 2100 metriä.

“Mielestäni hevonen juoksi nyt eka kertaa ilman etukenkiä. Tamma meni kuin sukkasillaan”, Forss sanoi.

Toto65-4: Pelisuosikki Finest Chocolate aiheutti toisen lähdönuusinnan ja hyväksytyssä lähtöyrityksessä Teemu Kestitalo joutui ottamaan varman päälle. Valjakko jäi parikymmentä metriä muista lisää, mutta sillä ei ollut lopulta mitään merkitystä. Finest Chocolate kiri oikein helposti voittoon.

“Finest Chocolate on selkäjuoksulla parempi, vaikka on monesti keulasta voittanutkin. Vetolaput oli käytössä, mutta niitä ei tarvinnut vetää”, Teemu Keskitalo kertoi voiton helppoudesta.

Antti Teivaisen ajokki Witch It kiri toiseksi, Jugador oli keulasta kolmas Markku Niemisen kanssa.

Toto65-5: Juliette Laxin jäätyä pois 40 metrin takamatkan Huimariina oli luotettu suursuosikiksi.

Ari Moilasen ajokki lähti takaa selässä kolmannelle kierros maaliin. Viimeisellä puolikkaalla neljäs rata kutsui kovakuntoista juoksijaa, joka jyräsi aivan istumalla kevyesti voittoon.

“Nämä kolme starttia ovat olleet parasta mitä tamma on esittänyt. Kun se säilyisi kesään tällaisena, niin olisi pullat hyvin uunissa”, Ari Moilanen mietiskeli.

Hannu Kamppuri nappasi Eickun kanssa kakkosrahat. Hilin Ihme sitkisteli Juha-Pekka Ahosen käsistä keulasta kolmanneksi.

Toto65-6: Ari Moilanen oli myös päätöskohteessa pitkään kiinni voitossa, kun Inspis Arioso veti keulassa melkein perille saakka.

Sitten tuli Fury Heart ja Juho Ihamuotila. Tamma sai kirissä hyvää vetoapua Tiger Ecukselta ja jysäytti viimeiset metrit lentämällä ja ehti voittoon.

Inspis Arioso oli toinen, Tiger Ecus kolmas Hannu Torvisen kanssa.