Vermossa Tammatähti oli illan odotetuin lähtö. Twigs Voici lunasti odotukset kovassa kisassa.

Jännitystä saatiin jo alkumetreillä, kun Ranch Kelly otti alkulaukan ja jäi heti 40 metriä muista jälkeen. Arctic Model avasi keulaan vauhdikkaasti ja ensimmäinen puolikas kellotettiin aikaan 10,5.

Turussa edellisessä lähdössään seitsemänneksi jäänyt Twigs Voici starttasi pelisuosikkina ja säästeli voimiaan loppukiriin. Viimeisellä takasuoralla se nousi kolmannelle ulos ja maalisuoralle käännyttäessä oli jo kärjessä rinnatusten Velvet Girlin kanssa. Sata metriä ennen maalia tamma liiteli muilta karkuun niin varmasti, että Hannu-Pekka Korvella oli jopa hetki aikaa vilkuilla taakseen. Viimeiset 500 metriä mentiin aikaan 12,0.

”Aina ei tarvitse ladata alkuun, hevonen on hyvä takaakin. Yritin kyllä lähteä reippaasti”, Korpi kommentoi tyytyväisenä. ”500 metriä ennen maalia tiesin, että saan keulan kiinni.”

Lahden toisella puolella Solvallassa ravattiin keskiviikkona V75-ravit.  Korven mielestä Twigs Voici näytti, että sen olisi hyvin voinut ilmoittaa myös sinne.

”Ei lähdetty Ruotsiin, kun Turussa meni sen verran huonosti. Mutta näköjään ihan hyvin olisi voitu lähteä sinnekin, hevonen oli hyvä.”

Toiseksi kamppailussa kurotti Amazing Soul, kolmanneksi puolestaan Västerbo Mission.