Ville Korjuksen Välähdys palasi voittojen tielle kauden toisessa startissaan. 

Startista hyvin liikkeelle lähtenyt ori haki keulapaikan ensimmäisen takasuoran auetessa ja jatkoi sillä paikalla loppuun asti. Voitto 3100 metrin matkalla tuli helposti.

Korjus kertoi voittajahaastattelussa, että Välähdyksellä koitettiin lähdössä alamartingaalia, joka on ollut sillä aiemmin käytössä nelivuotiskaudella.

“En tiedä, oliko siitä lopulta kuinka paljon hyötyä, mutta nyt ainakin tuntui hyvältä”, Korjus kommentoi.

Valmentaja kertoi hevosen tuntuneen matkalla laiskalta.

“Hevonen selvästi odotteli koko ajan, että siihen joku tulisi vierelle.”

Kuninkuuskilpailutavoitteista kysyttäessä Korjus vastasi maltillisesti. Hän myönsi, ettei haave ole ihan mahdoton, mutta haluaa edetä kesän loppua kohti startti kerrallaan.

Toisessa kohteessa lupaavaa uran alkutaivalta jatkoi voitolla Markku Niemisen valmentama ja ohjastama kolmevuotias Gorgeous Boko. Kolmannen kohteen vei Jari Äikkään ajokki Holiday Ors. Ruunan omistaa ja sitä valmentaa Sami Sistonen.

Kauden ensimmäiseen starttiin Teivoon saapunut, Tuomas Korvenojan Jonesy teki paluun voittokantaan. Kuusivuotiaan oriin viimeisin voitto ennen tiistai-iltaa oli derbyfinaalista vuodelta 2014.

Harvemmin Tampereella kilpailemassa nähtävä Korvenoja toi tällä kertaa mukanaan kolme hevosta, joiden kaikkien juoksut päättyivät voittoihin. Toto5-lähtöjen ulkopuolella voittivat Atupem ja Graffiti Artist.

Viimeisen kohteen voittoon kiri Ari Moilasen ohjastama ja Janne Hallbergin valmentama Romanina Ans. Toto5-pelin oikean rivin arvoksi muodostui 164,90 euroa.

Juttua muokattu 10. toukokuuta kello 22.03: Alamartingaali ei ollut Välähdyksellä käytössä ensimmäistä kertaa, kuten artikkelissa ensin kerrottiin. Valmentaja Ville Korjus kertoi voittajahaastattelussa, että se on kuulunut oriin kilpavarusteisiin myös nelivuotiskaudella.