Levin lumilla ei vielä kilpailla, mutta Vermon Levi Cupin ykköseksi saatiin Risto Airaksisen Velvet Girl.

Levi Cupin finaali oli keskiviikon T65-jackpotkierroksen avauskohde. Tammat olivat tällä kertaa valttia. Karsinnat ajettiin erikseen tammoille sekä oriille ja ruunille, mutta finaalissa kaikki lähtivät samalta viivalta, paitsi Sands Pepper, joka starttasi takarivistä. Velvet Girl piti alussa sisäradan etunsa, ja se oli ratkaisevaa. Risto Airaksisen valmennettava piti keulassa reipasta tahtia kakkossuosikin Rapido Streamlinen kirittämänä mutta kesti silti tosi vaivatta. Suosikin takana koko matkan vaaninut Ivar Holmlundin ajokki ei tosin saanut kiritilaa loppusuorallakaan.

“Vastustaja puuskutti siinä puserossani sen verran tiiviisti, etten halunnut antaa sille tilaisuutta”, Airaksinen kommentoi.

“Vähän turhan pirtsakka Velvet Girl oli keulassa, mutta kyllä se tosi helposti homman hoiti. Sanoin siinä rinnalla ajaneelle Ari Moilaselle, että vanhempia pitää kunnioittaa. Tiedä sitten oliko siitä apua?”

Jackpotkierroksen pelivaihdoksi tuli 465 583,70 euroa, kun se viikko sitten ilman pottia oli 327 763,64. Kierros alkoi kahden suuren suosikin, Velvet Girlin ja rajun esityksen johtavan rinnalta tehneen Thomas Von Bentzin, ykkösillä. Sen jälkeen suosikkien pelaajata saivat kuitenkin shokkihoitoa, kun Jani Ruotsalainen loihti Vie De Adoniksen sisäradan paikaltaan vapaille vesille ja selväksi ykköseksi. Nurmeksesta saakka tullut ruuna oli lähtönsä toiseksi vähiten pelattu hevonen.