Yksi Euroopan kohutuimmista tähtiajajista Jos Verbeeck nähdään 17. kesäkuuta Kouvolan raveissa Kymi GP:ssä Up And Quickin ohjissa.

Up And Quick oli ennen Bold Eaglen nousua Ranskan ravureista suurin tähti.

Up And Quickin rattailla on nähty huippuajajia upea kavalkaadi, jopa Euroopan eniten voittoja – yli 16500 – ajanut Heinz Wewering on ajanut sillä kerran Gelsenkirchenissä UET Grand Prixissa vuonna 2012, samoin Örjan Kihlström kerran Sweden Cupissa vuonna 2013.

Up And Quickia ovat ajaneet useimmin Ranskan ykkösnimet Jean-Michel Bazire, Frank Nivard ja Eric Raffin, mutta ajotaidoiltaan heidän tasoisensa Jos Verbeeck pääsee tähtihevosen rattaille ensimmäisen kerran urallaan nyt Suomessa.

Prix d’Amériquessa vuonna 2015 voittanut ja vuotta aiemmin toiseksi juossut Up And Quick on ansainnut 1 988 540 €. Ennätyksensä 9,4/1609 m se juoksi tänä vuonna Argentanin 1325 metrin radalla.

Vastaansa Verbeeck saa tuoreen Elitloppetin sankarivaljakon Timokon ja maksimaaliseen menestykseen viime vuosina niin Pohjoismaissa kuin Ranskassakin yltäneen Björn Goopin.

Ranskassa asuva italialaislähtöinen, 25-vuotias Gabriele Gelormini parantaa tasaisesti saavutuksiaan.
Bolero Love, Amiral Sacha ja Voltigeur de Myrt ovat ovat hänen viime aikojen menestyksekkäimpiä ajokkejaan Kouvolassa nähtävän Dreammokon ohella.

KYMI GRAND PRIX 2017, ilmoittautuneiden tilanne 5.6.

TIMOKO-Bjorn Goop
UP AND QUICK- Jos Verbeeck
DREAMMOKO – Gabriele Gelormini
TREBOL – Gabriel Pou Pou
CARABINIERI –
WORKOUT WONDER –

Lisää teemasta: Kymi GP 2017