Toto65-voittajat ja rivin arvo

Toto65-1: 12 Wilhelm Nash, 1,80e
Toto65-2: 10 Valppaus, 4,40
Toto65-3: 8 Indyana Poliss, 11,30
Toto65-4: 4 Bosses Lily, 12,30
Toto65-5: 8 Echauffour U.S. 23,90
Toto65-6: 1 Vagabondo, 56,00

Kuusi oikein -voitto-osuus 56,00e
Viisi oikein 3,40

Ville Mäkelän suojatti Wilhelm Nash jatkoi siitä mihin lauantaina Vermossa jäi. Ruuna nappasi viidennen voiton peräjälkeen.

Huippukyvykäs ravuri matkasi enintään 25 000 euroa tienanneiden ryhmäajossa johtavan rinnalla. Ohjastaja Ari Moilanen käänsi takasuoralla kaasuhanan pohjaan, jolloin Wilhelm Nash eteni aina keulapaikalle saakka.

Nelivuotias ravuri selvitti usein ongelmia aiheuttaneen viimeisen kaarteen ongelmitta ja karkasi maalisuoralla murskavoittoon.

“Tuntui, että ravi sujui tänään paremmin. Ravi ei ole tällä koskaan priima, mutta parempaa se oli nyt kuin lauantaina”, Moilanen kehui omaansa voittajahaastattelussa.

Ville Mäkelä on kasvattanut Wilhelm Nashin. Forssalainen ravimies myös valmentaa ja omistaa hevosen.

Wilhelm Nash on kilpaillut urallaan 16 kertaa ja voittanut niistä peräti 9. Palkintorahoja hevonen on juossut yli 24 000 euroa.

Mika Forssin ajokki Arnold Halm nappasi lähdön kakkosrahat. Tuomas Korvenojan suojatti Roheryn jaksoi keulapaikalta kolmanneksi.

Toto65-2: Toiseen pariin ulos takarivistä kiihdyttänyt Valppaus ratkaisi enintään 7500 euroa tienanneiden kylmäveristen taiston maalisuoralla. Kuusivuotias ruuna lipui ohjastaja Antti Teivaisen kannustamana lopulta väljästi ykköseksi. Kuusivuotiaan Valppauksen ykköstila oli sen kauden neljäs

Teemu Okkolinin suojatti Arvo-Ensio oli lähdössä toinen ennen Timo Tuomista ja Kaporia.

Toto65-3: Tommi Ala-Nikkola ei matkannut turhaan Etelä-Pohjanmaalta Ilmajoelta yli neljän tunnin ajomatkan päähän Vermoon. Nikkola pamautti valmentamansa Indyana Poliss ’n kanssa ulkoradalta heittämällä keulapaikalle. Siinä valjakko sai vetää haluamaansa tahtia ja irrotti lopussa helppoon voittoon.

Johtavan takana matkannut Neve Di Gio ei saanut mahdollisuutta haastaa voittajaa, mutta pääsi etenemään toiseksi. Joni-Petteri Irrin ajokki Hogwarts Express oli kolmas.

Toto65-4: Antti Teivaisen kultakimpale Bosses Lily nappasi Wilhem Nashin tavoin toisen voiton Vermosta viikon sisään.

Juha Utala ja Kiikku’s Chance luopuivat keulapaikasta suosiolla. Bosses Lily sai tehdä keulassa oman juoksunsa, joten takaa kirivien tehtävä oli seitsemän tamman lähdössä mahdoton. Kiikku’s Chance seurasi Bosses Lilyä parhaiten.  Tapio Perttusen Yahuu Hoss oli kolmas.

Toto65-5: Harri Koivusen ohjastama ja valmentama Echauffour U.S. matkasi enintään 36 000 euroa tienanneiden ryhmäajossa porukan hännillä. Kärkipäässä pidettiin sen verran vauhtia, että takaakin ehti kärkitaistoon.

Echauffour U.S. liikkui viimeisen puolikkaan ylivoimaista vauhtia ja ehti oikein helppoon voittoon. Keulassa juossut Stoneisle Jade kesti Tommi Kylliäisen kannustamana toiseksi. Pronssia vei Matias Salon valmentama Better Boost.

Toto65-6: Kierros päättyi Mika Forssin ja Vagabondon juhliin. Sisäradalta matkaan kiihdyttänyt valjakko torjui alussa haastetta heittäneen pelisuosikki Valentin Ladayn.

Nelivuotias Vagabondo kesti keulapaikalta helppoon voittoon tuloksella 14,6a / 2100 metriä. Toiseksi kiri Tapio Perttusen suojatti Sylvie De Vie. Kolmas oli Tryffel.