“Ehdottomasti aina ulkona”, kuultiin kuin kuorossa Vermon perinteisillä viheriön ulkopöydillä vastaus parhaasta ravitunnelmasta.

Kolmen hengen seurue Riitta Niinistö, Markku Pylvänäinen ja Anna-Maija Gynter vannoi ulkoilun ja raviurheilun yhdistävään voimaan.

“Täällä olemme olleet satoi ja paistaa, joskus Derbyssä satoi koko päivän, mutta sateensuojien alla vain sinnikkäästi värjöttelimme.”

Tänään Vermon yleisö saa nauttia aurinkoisesta ja ennakkoa lämpimämmästä kevätsäästä.

“Eväät ovat meille aina myös hyvin tärkeänä osana ravien ulkoretkillämme”, Riitta Niinistö kertoi. “Markku teki pizzan taikinan ja Anna-Maija paistoi. Mukana on sekä kala- että lihapizzoja.”

Markku kertoi katsovansa suosikkinsa vasta esittelystä.

“Siitähän sen vasta näkee. Minä näin heti Bret Bokon pari vuotta sitten ja lähdin heti totoamaan. Silloin tuli kunnon voitto, varmaan ainoan kerran kun onnisti. Ari Moilanen ajoi hienosti ja niinhän hänellä on tänäkin vuonna mahdollisuus Victory Bonsailla“, Riitta naurahti.

Riitta pitää peukkuja tänä vuonna peukkuja Elian Webille, vaikka mahdollisuudet huonolta lähtöpaikalta ovat huonot. Anna-Maija kertoi vain nauttivan kokonaistunnelmasta.

Vermon rinteessä ulkoilun voimaan vannoivat myös Marita ja Kari Aaljoki.

Kari toivoo tänään Workout Wonderin onnistumista ja Marita pitää peukkuja Elian Webille.

Omiakin hevosia tulee seurattua Jokimaalla, erilaisissa hevoskimpoissa raviliigoissa ja muuten Karilla on osuuksia viidessä varsassa.

Marita ja Kari Aaljoki tulivat Askolasta Finlandia-ajon tunnelmaan. Marita ja Kari Aaljoki tulivat Askolasta Finlandia-ajon tunnelmaan. "Suomalaisia kannustetaan loppuun asti."

Lisää teemasta: Finlandia-ajo