Toto65-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

Toto65-1: 2 Special Present, 29,90 %, 0,60 euroa
Toto65-2: 5 Zoom Zoom, 7,03 %, 8,86 e
Toto65-3: 10 Helun Kuva, 0,64 %, 860,45 e
Toto65-4: 2 Hyvännäköinen, 2,87 %, 31492,56 euroa
Toto65-5: 9 Armani Press, 4,02 %, 955,89 (5 oikein)
Toto65-6: 5 Comway Cotter, 46,79 %, 1110,06 e (5 oikein)

Kuusi oikein tuloksia ei löytynyt
Viisi oikein -voitto-osuus 1110,06 euroa

Vaihto: 218 269,10 euroa

Isto Kuisman valmentama ja osaomistama Zoom Zoom osoitti kirivoimansa Magic Monday –raveissa Kouvolassa.

Jukka Torvisen kuskaama Zoom Zoom teki iskunsa 3. ulkoa viimeisen takasuoran alussa. Tamma kiri heti napakasti ja eteni keulassa ravanneen Verozzon taakse ratkaisupuolikkaalla hetkeksi.

Maalisuoralla Zoom Zoom jatkoi vapaalle radalle ja kiri voittoon, joka oli tammalle ensimmäinen sitten vuoden 2018.

”Ollaan aika kovia lähtöjä ajettu, se pitää muistaa”, Isto Kuisma muistuttaa. ”Kyllä minulla on koko ajan hyvä usko ollut heppaan, eikä se mistään voitontahdosta ole kiinni ollut. Lähdöt ovat kovia, ei niitä ole helppo voittaa. Zoom Zoom on joutunut paljon tekemään töitä lähdöissään, ja pitää olla tyytyväinen hyviin sijoituksiinkin.”

Zoom Zoom palasi Kouvolaan pieneltä huoltopaussilta, joka oli tuloksesta päätellen onnistunut.

”Ei siinä hirveästi mitään sanomista ollut, mutta pienetkin asiat auttavat. Heti lämmityksissä tunsi, että nyt hevosella on tosi hyvä olla”, Isto Kuisma kertoo.

Isto Kuisma hankki täyden matkan kisan tuloksella 14,4a voittaneen Zoom Zoomin viime vuonna kaverinsa kanssa.

”Tämä tuli Salmelan Peten vinkistä, kuten meille useampikin hevonen on tullut. Soitin kaverilleni, ja hän innostui hevosesta. Heppa oli just sellainen kuin Pete sanoikin, ja olin toki hevosta Petellä siellä ajanutkin, että se oli tuttu jo ennestään.”

Isto Kuisma jakaa kiitosta “tammamaisesti” käyttäytyvän Zoom Zoomin hoitajalle.

Taavilan Heidi on tehnyt hevosen kanssa aivan järkyttävän työn. Hän tosi hyvin hoitaa ja pitää hevosen hyvällä mielellä. Zoom Zoomin käyttäytyminen radallakin on välillä vähän haastavaa. Sen jujut ja metkut kun on oppinut, ei meillä mitään ongelmia ole – enemmän ne hymyilyttävät vaan välillä. Hyvillä tammoilla on välillä niitä omia juttujaan, ja tämän luen kuitenkin niihin oikeisiin hevosiin.”

Ravi-ilta oli yllättäjien, eikä kuusvitosessa löytynyt yhtään oikeita tuloksia. Terhi Perälän suojatin Helun Kuvan voitto oli kierroksen suurin jymypaukku. Ennen pääpelin kohteita Kouvolassa kotiradan harrastaja Tomi Jääskeläinen ajoi Cazimierillä täysosuman, joka palautti voittajapelissä rahat takaisin yli 100-kertaisesti.