Killerillä järjestettiin sunnuntaina 15. marraskuuta poniravit, joissa ravattiin yksitoista vauhdikasta ponilähtöä. Raveihin oli ilmoittautunut yli 100 ponia.

Raveissa menestyksekkäin ohjastaja oli Pinja Iltanen, joka voitti peräti neljä lähtöä. Voittoisat ponit olivat Allgunnens Galina, Tolängas Rolando, Golda Jade ja Miniatyr.

Raveissa nähtiin myös muitakin huimia suorituksia. Kolmannen lähdön voitti Jenita Laitisen omistama, valmennettava ja ohjastama viisi vuotias tamma, Ekslätts Yatzy, 120 metrin takamatkalta. Laitinen on startannut Ekslätts Yatzyllä neljä lähtöä, joista jokainen on päättynyt voittoon.

Päivän muut voittajat olivat Tuva II ja Sara Huovila, Flipper Aria ja Sara Niemi, Rama Chiron ja Julia Kiukas, Korpimäen Oskar ja Noora Rantala, Petbacka Mikmik ja Maria Kiukas sekä Tiandra Wee ja Sonja Huovila.

Poniraveissa oli puuhaa myös perheen pienemmille. Keppihevoslähdössä ja keppihevosnäyttelyssä kaikki osallistujat palkittiin. Lisäksi oli poniratsastusta, piirustuskilpailu ja ongintaa.

ekslatts_yatzy (2)

Jenita Laitinen ja Ekslätts Yatzy. Kuva: Merja Ahola-Turpeinen