7 oikein -lehden ilmestymispäivämäärä vaihtuu toukokuussa perjantaista keskiviikoksi. Lehteä kustantavan Suomen Hevosurheilulehti Oy:n vt. toimitusjohtaja Jukka Ahonen kertoo, että Postin jakeluongelmat kasvoivat ennakoimattoman suuriksi.

“Nykyinen ilmestymispäivä perjantai on osoittautunut hankalaksi lehden jakeluun liittyvien ongelmien takia. Postin ongelmien vuoksi lehtitoimitukset ovat siirtyneet yllättävän usein viikonlopun yli. Lukijapalautteen mukaan se on vaikeuttanut merkittävästi ravipelien suunnittelua”, Ahonen toteaa.

Lehden ilmestymispäivämäärä vaihtui perjantaiksi viime joulukuussa, kun Suomen Hippos ja raviradat halusivat päästä viikonloppuilmoittamisista eroon. Niihin ei tarvitse edelleenkään palata, mutta ilmoittamispäiviin tulee jonkin verran muutoksia. Merkittävin muutos koskee sunnuntai- ja tiistairaveja, joihin ilmoittaminen aikaistuu yhdellä päivällä.

“Päädyttiin tähän, koska asiaa hyvin perusteluin esitettiin ja se oli ollut esillä myös Hippoksen hallituksessa. On selvää, että nykytilanne on hankala, jos lehden kuuluu olla luettavissa perjantaina, mutta onkin vasta maanantaina. Pahimmassa tapauksessa kahdeksat ravien listat jäävät väliin”, Hippoksen kilpailupäällikkö Tuomo Pekonen kommentoi päätöstä.

7 oikein -lehti alkaa ilmestyä keskiviikkoisin vapun jälkeen, 8. toukokuuta alkaen.

Tilaa 7 oikein -lehti täältä.