Jääkiekkoilijana vielä toistaiseksi paremmin tunnettu Pihlström ohjastaa uransa ensimmäisessä lähdössä osaomistamaansa Peanutsia.

Hiljattain C-ajolupakurssin suorittanut Helsingin Jokereiden laitahyökkääjä avaa ohjastajauransa ensi tiistaina Mikkelissä. Hän ajaa lämminveristen avoimella maililla lähes 300 000 euron voittosumman kasannutta Peanutsia, jonka osaomistaja hän myös on. Ohjastajadebyytti tapahtuu illan kuudennessa lähdössä.

”Aika jännät paikat. Jännittää enemmän kuin normaali jääkiekko-ottelu”, Pihlström myöntää. ”Peanuts on vielä oma hevonen ja näytti vielä tulevan aika kova lähtö.”

Jääkiekon maailmanmestari on tottunut urallaan isoihin otteluihin, eikä hän jännityksestä huolimatta tyydy ainoastaan osallistumiseen ravikilpailussakaan. Menestykseen onkin hyvä mahdollisuus, sillä puolet uransa 36 startista voittanut Peanuts arvottiin kolmosradalle,

”Kyllähän tuollaisen hevosen kanssa täytyy lähteä menestymään. Varmaan täytyy Annen (Kangas, Peanutsin valmentaja) ja Jukan (Torvinen) kanssa keskustella vielä ennen starttia, mutta onneksi siihen on vielä viikko aikaa.”

Pääset Mikkelin lähtölistoihin tästä.

Antti Pihlström ja Jukka Torvinen juhlistamassa She Rainsin 2-vuotiaiden tammojen Kasvattajakuunun voittoa marraskuussa 2018. Kuva: Roosa Lindholm.