Cityravien osallistujat

Lämminveristen uloslyöntiajo 20.5. klo 13.40

Pension Killer / Emma Väre
Scarlet Darban / Ilkka Korpi
Order by Boss / Kari Venäläinen
Zoltan / Kari Rosimo
Yerro Lin / Jani Hautaviita
Hard to Heart / Marko Heikari
Drancy / Niko Riekkinen
Brilliant Player / Jeroen van Craen

Suomenhevosten uloslyöntiajo 21.5. klo 13.40

Enriko / Jouko Tarvainen
Kapor / Timo Tuominen
Kukan Tutu / Henna Halme
Rikurilla / Ari Moilanen
Tupla-Lilli / Tommi Kylliäinen
Vaikitar / Tapio Perttunen
Varjomanni / Olli Koivunen
Vilman Vili / Antti Teivainen

Hevoset Kaivarissa -tapahtuman yhteydessä juostavissa Cityraveissa starttaa 8 lämminveristä ja 8 suomenhevosta.

Suomen Hippos sai Cityravien lähdöt kasaan tiiviissä yhteistyössä ravivalmentajien kanssa. Lämminveriset spurttaavat lauantaina 20.5. ja suomenhevoset sunnuntaina 21.5. Kilpailuun on valittu hyväkäytöksisiä hevosia ja niitä ohjastavat tapahtumaan kutsutut ammattiohjastajat.

”Hyvät kohteet saatiin tapahtuman molemmille päiville, kiitos kaikille ilmoittajille. On ollut hienoa kuulla osallistujien innosta päästä mukaan Kaivarin suoralle. Kiitos myös ravivalmentajille merkittävästä avusta sopivien osallistujien löytämisessä”, Suomen Hippoksen tiedottaja Ilkka Nisula kommentoi.

Cityravien alkuerien osallistujaparit arvotaan Kaivopuistossa keskiviikkona 17.5. Cityraveissa hevoset juoksevat 150 metrin kilpailumatkan pareittain suoralla radalla. Ensin hevoset ravaavat neljä alkuerää, joiden voittajat pääsevät välieriin. Välierien voittajat kilpailevat finaalissa ja häviäjät pronssiottelussa.

Suomenhevoslähdössä Kukan Tutua ohjastava ja valmentava Henna Halme lähtee hevosen kanssa luottavaisin mielin Kaivopuiston hälinään. Halmeen mukaan alkuvuodesta ruunattua Kukan Tutua on ilo esitellä Kaivarin yleisölle.

”Se on aina ollut kiltti ja tosi hyvä ajettava, mutta kilpailuissa sen ajatus on herpaantunut. Nyt huomaa, että se on tasoittunut”, Halme sanoo.

Veikkauksen peleistä Kaivarissa voi pelata Voittajavetoa ja Päivän Paria sekä Cityraveihin että esteratsastuksen Kaivopuisto GP-kilpailuun.

 

Hevoset Kaivarissa -tapahtuma järjestetään Helsingin Kaivopuistossa 20.–21. toukokuuta. Hippos kertoo tiedotteessaan, että ilmaiseen koko perheen tapahtumaan odotetaan yli sadan hevosen lisäksi 30 000 kävijää viikonlopun aikana.

“Hevosten tuominen Kaivopuistoon oli ollut pitkään haaveena. Kaupungin asenne koko ideaan ja tapahtumaan on ollut koko ajan loistava ja inspiroiva. Olen myös iloinen siitä, että hevosväestä löytyi parisataa sitoutunutta vapaaehtoista tapahtumaa tekemään”, kommentoi tiedotteessa järjestelyitä johtava Suomen Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwall.