Posti ja logistiikka-alan unionin PAU:n lakot voivat viivästyttää lehtien jakelua. Tästä johtuen tämän viikon Hevosurheilun digiversiot ovat avoimia luettavaksi verkossa.

Suuresta Suomalaisesta Derbystä kehkeytyi pitkän linjan raviurheilijan Erkki-Pekka Mäkisen täyttymys, kun oma valmennettava ja Pekka Mäkisen kuolinpesän Graceful Swamp voitti klassisen ikäluokkalähdön 150 000 euron ensipalkinnolla.

Hevosurheilu perkasi lauantain tapahtumat ja kokosi Mäkisen sekä niinikään ensi kerran derbyn voittaneen Ari Moilasen tunnelmat. Lauantain suurkisaan mahtui myös epäonnistumisia – mitä miettii Lewis Alen ajossa epäonnistunut Tuomas Korvenoja?

Uutisissa kerromme muun muassa, että totopelit ovat 10 prosentin laskussa Ruotsissa ja mitä uutta kuuluu tunnistusvyyhdille.

2010-luvulla Suomen ohjastajamarkkinoita hallinnut Mika Forss kaavailee muuttoa Ruotsiin. Keskiviikkolehdessä hän kertoo, millä tasolla asia etenee käytännössä.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.