Cabin Crew (Andover Hall) siirtyi perjantain Kuopion voittostartin jälkeen Timo Korvenheimolta Tuomas Pakkaselle Siilinjärvelle.

Sukua Cabin Crew’lla riittää, sillä sen isä on itse Andover Hall ja emä on Suur-Hollola-voittaja E.V. Elyseen tytär E.V. Divine. Ura lähti kuitenkin liikkeelle kangerrellen.

”Sillä oli kesällä ongelmia sydänlihaksen kanssa, ja aloitus viivästyi. Ensimmäisiin startteihin se ei ihmeitä esittänyt, mutta kaksi viimeisintä on olleet nousukuntoisia”, Juha Vidgrén kehaisee.

Epäluottamuksessa valmentajanvaihdoksessa ei ole siten kyse. Vidgrén avaa sen taustat.

”Vaikka me (Einari Vidgrén Oy) ollaan virallisesti kasvattaja, Cabin Crew kasvatettiin ja omistettiin puoliksi Oskari Mäenpään kanssa”, hän aloittaa.

”Oltiin jo luopumassa emä E.V. Divinesta, kun Oskari ehdotti, että astutettaisiin se vielä yhdessä. Tehtiin kolme varsaa, ja jaettiin ne nyt niin, että 2-vuotias Gate Arrival (Raja Mirchi) meni Oskarille ja Cabin Crew ja 1-vuotias Royal Pilatus (RC Royalty) tuli meille. Royal Pilatus menee talvitreeniin Kärkkäisen Kimmolle.”

Matilla (Nisonen) on Vieremällä talli täynnä, joten Cabin Crew saa jatkaa Kuopion kupeesta Tuomakselta. Muutama startti varmaan vielä ajetaan ennen talvitaukoa”, Juha Vidgrén lisää.

Vieremältä Einari Vidgrén Oy:n hevosia on tarkoitus hieman vähentää.

”Nisosen Matti sai aloittaessaan tehtäväksi kartoittaa, millä hevosilla kannattaa jatkaa ja mihin kannattaa keskittyä. Se kartoitus on edelleen käynnissä, ja perjantaina Kuopiossa saatiin osviittaa parista, jotka eivät ehkä jää meille talveksi. Meidän hevosia Vieremällä on nyt 14, ja joku 10 voisi olla hyvä määrä.”

”Hevoset ovat menneet syksyn mukavasti, erityisesti Ruotsista tullut Leader Brodde on aloittanut lupaavasti. Matti ja hänen puolisonsa Annika ovat tehneet kovasti töitä ja tuoneet uutta virtaa talliin”, Juha Vidgrén kiittää.