Perjantainumerosta ilmenee, miten eläinlääkäri kokee tämän hetken hevoselinkeinon. Nastolalaisen Metsäpirtin Merja-Liisa Toivonen katsoo, että hevosalaa ei saa vaikeuttaa enää yhtään.

Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Merja-Liisa Toivonen puhuu mielellään maaseudusta ja eläimenpidon oikeutuksesta ja tärkeydestä. Osittain siksi hän on tituleerannut itseään maalaiseläinlääkäriksi. Lue perjantailehdestä ”maalaisista ajatusmalleista”.

Rovaniemen Hevosklinikalla toimiva eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen muistuttaa puolestaan lääkkeille ilmoitetuista varoajoista, että ne eivät ole absoluuttinen totuus. Hevoselle määrätyssä lääkkeessä kun voi olla esimerkiksi 14 vuorokauden varoaika, mutta silti lääkkeen poistuminen hevosesta on yksilöllistä.

Lehti kertoo myös paloesimies Hannu Korven Ruotsin-suunnitelmien päivän tilanteesta, Tomas Kivirannan ajatusmallista rakentaa esterata ja ruotsalaisen kouluratsastajan Patrik Kittelin näkemyksistä, mitä kouluratsastus tarvitsisi enemmän?

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.