Torstain Hevosurheilu syväluotaa viikonlopun Elitloppetin ennalta joka suunnasta. Lisäksi lehti valottaa hevosenhoitaja Heidi Mularin prinsiippejä Steve Guerdat’n matkassa Personal trainer -sarjassa.

Kevään suurimpiin raveihin on ladattu erikoislataus sinivalkoista rypistystä. Elian Webin ja Chief Orlandon kilpaileminen Elitloppet-karsinnoissa hyviltä lähtöpaikoilta on nostanut odotusarvon kattoon.

Hevosurheilu arvioi sekä Elian Webin, Chief Orlandon ja Makethemarkin ominaisuudet. Entä mitä ajattelee kolme hevosta, Propulsionin, Missle Hillin ja Sorbet’n pääkisaan kruunumiljonäärejä pursuavasta tallistaan tuova Daniel Redén? Millä mielin superviikonloppua ajattelee Harper Hanovers –menestyjien valmentaja Timo Nurmos? Lue suomalaistaustaisten hevosten valmentajien ajatuksista ison viikonlopun alla.

Miltä mahtaisi tuntua olla osaomistajana sekä Elitloppet- että Elitkampen hevosessa? Elian Webin ja Vixuksen osaomistaja Juhani ”Julle” Korhonen on merkittävä taustavoima Katja Melkon tallin hevosissa.

Entä mitkä hevoset kuuluvat lukijoidemme kaikkien aikojen Elitloppet-voittajien TOP10:een? Äänestyksen voittajaa kuvailtiin muun muassa näin:

”Kaunis ja nopea vaan ei kopea…eli otti yleisönsä myös kiittäen.”
”Jäätävä taistelija!”
”Voiko joku muu muka olla?”

Elitloppet-historian lyhyessä oppimäärässä käymme läpi aakkoset A:sta Ö:hön.

Elämää on myös Elitloppetin ulkopuolella. Kaustisen ravinaisten yhdistyksen perustaja ja aktiivijäsen Seija Lempiälä sanoo, että hänellä on pienestä pitäen ollut yhteys hevosten kanssa. Edesmenneen miehensä Mikon kanssa oriasemaa pyörittäneestä Lempiälästä on sanottu, että hän on toiseksi paras siemensieppari.

Neuvonta-artikkelissa tutustumme niihin hätätapauksiin, kun tamman jälkeiset jäävät. Niin tapahtuu, mikäli istukan ja kohdun liitos ei irtoa.

Ratsastuksessa hevosenhoitaja Heidi Mulari kertoo supervoimastaan harjaamisesta. Mulari lähti Eurooppaan hoitamaan hevosia suoraan lukiosta ja työskentelee Sveitsissä esteratsastaja Steve Guardat’n tallipäällikkönä.

Lehdestä löydät lähtölistat ja vihjeet alkuviikon raveihin, kärkenä maanantaina ajettava Kuopio Stakes. Mukana on myös laaja paketti lähtölistoja Elitloppet-viikonloppuun Ruotsiin.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.