Harrastajavalmentaja Anna Sulin etsi raviratsastukseen sopivaa hevosta, mutta sen sijaan löytyi Beat Of Love, menestymään äitynyt ja sittemmin 12,9a-ennätyksen kärryjen edessä juossut tamma.

Lauantaina Kouvolan Toto75:ssä starttaava Beat Of Love on Kangasalan Saarikylien oma Queen B, kiltti, mutta omapäinen pakkaus.

”Se on omapäinen. Toisina päivinä jotkut asiat käy, toisina ei käy ollenkaan, mutta me olemme tulleet hyvin toimeen. Olin ajatellut, että en oikein ole tammaihminen, mutta Bertta-ihminen ainakin”, Anna Sulin nauraa hevosen lempinimeen viitaten.

”Ei sitä oikeasti tajua, että se menee noin kuin se nyt menee”, Sulin sanoo. ”Ja vaikka lähtöjä ei missään nimessä voi kuvailla helpoiksi, niin ovat ne nyt talven aikana olleet Bertalle sellaisia sopivia.”

Lue keskiviikkolehdestä, miten Beat Of Love Sulinille päätyi ja miten arjen asiat ja työnjako on ratkaistu hammaslääketieteen ensimmäisen vuosiluokan opiskelijan silmäterän osalta.

Katja Melkon tallin menestys on alkuvuonna hurmannut Ruotsissa. Samoin Hannu Korven valmennettavat ovat lepattaneet. Mitkä tekijät valmentajat kokevat vaikuttaneen onnistumisiin?

Monet yhtään pidempään raveissa käyneet muistavat kuuluttaja ja selostaja Kimmo Jokiniemen, Etelä-Suomen ja Itä-Suomen ratojen uutteran äänityöläisen. Hevosurheilu kysyi Valkeala-ajon alla, mitä kuuluu Kimmo Jokiniemelle tänään.

Ajankohtaisuutisissa muun muassa asiaa ravien lisääntyvästä näkyvyydestä ja Norjan ravien tulevaisuutta uhkaavasta alv-ratkaisusta.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.