Keskiviikon Hevosurheilu tutustuttaa lukijat Markus Dahlströmin valmentamaan näyttävään Exuberanceen.

Ruotsista Savonlinnaan tuotu Exuberance oli ensialkuun tottumaton treenaamaan yksin metsäteillä.

“Se hyppäsi tuolla kapealla kärrytiellä pystyyn ja kääntyi väkisin ympäri ensimmäisellä lenkillään, joten katsoin viisaimmaksi olla riskeeraamatta hevosen kanssa”, Hannolanpellon radalla treenaamiseen päätynyt Markus Dahlström sanoo.

2016 elokuussa Savonlinnassa järjestetyissä Mikkelin raveissa hevonen juoksi enintään 8 000 euron täyden matkan ryhmäajossa 15,4a, ja omistajien suupielet kääntyivät ylivoimavoiton jälkeen hymyyn. Sen jälkeen menestys onkin ollut enemmän sääntö kuin poikkeus, ja lähiajan haaveissa kutkuttelee kilpailu Finlandia-päivänä Vermossa.

Lue kiintoisa lähikuva-artikkeli keskiviikon lehdestä, jossa muistelemme Fintoton historiaan jäänyttä videokirjastoalustaa.

Missä hän on nyt -palstalla vuoron saa tamperelainen raviselostuksen uranuurtaja ja aktiivinen penkkiurheilija Markku Heikkilä.

Ajankohtaisuutisissa kerromme Suomen Hippoksen hallituksen päätöksestä Ranskassa etätunnistettujen hevosten osalta. Entä mitä kuuluu ravien tv-näkyvyydelle tällä hetkellä? Raportoimme myös Seinäjoki Racen tapahtumista, joihin kuului myös Workout Wonderin ikävä loukkaantuminen.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.