Keskiviikkolehti kertoo tarhansa siivoamiseen osallistuvasta Siporin Santusta, joka juoksee lauantaina Suomen Cupissa.

Hevosurheilu niputtaa kevään kovimman ravipäivän tapahtumat Finlandia-ajossa ja ennakoi Jokimaalla juostavaa Suomen Cupia. Siinä starttaa Siporin Santtu, joka ei treeniä kaipaa, mutta tykkää liikkumisesta.

”Se esimerkiksi osallistuu aina tarhan siivoamiseen ja saattaa ottaa vaikka jonkun kepukan ja mennä sitten tökkimään tarhakavereita”, vastuuvalmentaja Heikki Kalenius toteaa.

Entä millaiset juoksijataustat on alkuvuoden menestyjällä, kauden yhdeksästä kilpailusta kuudesti voittaneella Eetillä? Millainen historia on omistajakimpan nimellä Staajon Kojamoilla?

Seppeleajon voittajan Mascate Matchin omistajakimppaan Travliga HIFK:hon kuuluu muun muassa vantaalainen Pirkko Savolainen. Millaiset terveiset Suomen ensimmäisiin naisjalkapalloilijoihin kuulunut Savolainen lähettää ”Massin” valmentajalle Pekka Korvelle?

Entä keitä ovat ne ravilähettiläät Seinäjoen raveissa, jotka kannustavat kilpailijoita entistä kovempiin suorituksiin?

”Huono sää ei haittaa eikä kylmä talvi-ilma. Olemme aina ravien aikaan täällä aidan vieressä. Pitää olla tosi sairaana, jos ei pääse paikalle”, Tiina Haapoja nauraa.

Ajankohtaisuutisissa kerromme, että neuvottelupöydissä pohditaan pelimyynnin järjestämistä, vastuiden jakoa ja totoravien määrää.

Raviviikossa perkaamme kuluneen raviviikon tapahtumat. Vihjeet ja lähtölistat kattavat ravikilpailut keskiviikosta lauantaihin. Lisäksi kesäravikauden käynnistyminen tarkoittaa takasivun Kesäravit-palstan ilmestymisen alkamista.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.