Perjantaina juostuissa Forssan lounasraveissa Mika Forss – Tapio Mäki-Tulokas duo oli rautaa.

Neljä ensimmäistä lähtöä päättyivät kaikki kaksikon voittoon, kun Forss ohjasti neljä perättäistä voittoa Mäki-Tulokkaan valmennettavilla. Viimeisessä lähdössä ei kuitenkaan täysosumaa tullut Nina Pettersson-Perklenin valmentamalla Jordanilla.

”Yhdellä tuli laukka”, Forss harmittelee, vaikka päivä alkoi lähes täydellisesti. ”Oli harmi, että kyseessä oli itselle entuudestaan tuntematon hevonen. Uskon, että varusteilla ja balanssilla olisi pystynyt auttamaan hevosta. Se jäi päällimmäisenä mieleen. Se oli kuitenkin hevosen ensimmäinen startti Suomessa, joten saatiin infoa siitä. Topin (Mäki-Tulokas) hevoset olivat todella hyviä tänään.”

Voitot kasvattivat Forssin eroa Ari Moilaseen huipputasaisessa ohjastajaliigan kärkitaistossa. Lounasravien jälkeen tilanne on se, että Forssilla on tältä vuodelta 204 voittoa ja Moilasella 199.

”Ei kiinnosta yhtään”, Forss täräyttää ohjastajaliigan tilanteesta.

Perjantai-illalla Forss ajaa vielä kilpaa Kuopiossa ja Moilanen puolestaan Porissa. Forssilla on hyvä voittosauma ainakin illan ensimmäisessä lähdössä Heikki Korhosen valmentaman Samurai Comeryn rattailla.

”2-vuotiaista on vaikea sanoa, mutta Heikillä on treenatut varsat ja se on mennyt pitkän aikaa hyvin, joten sillä pitää jollain lailla pärjätä. Parin tunnin päästä ollaan viisaampia.”