Iina Rastas ja Samuli Innanen lapsineen toteuttivat perheen unelman omasta hevostilasta.

Keskiviikkolehti kertoo perheestä, joka muutti päijäthämäläiselle maaseudulle. Kuten niin usein, kuulee lasten suusta totuuden. Emmi ja Iida vakuuttavat, että maalla asuminen on kivaa, ja myös jatkokysymykseen miksi, on selkeä vastaus.

“Koska hepat”, Emmi sanoo ja saa vastauksen kuulostamaan itsestäänselvyydeltä.

Mitä muuta kuin lumenluontia kuuluu Varennen hoitajana muistettavan Iina Rastaan ja Samuli Innasen arkeen, siihen vastaa uusin Hevosurheilu.

Lehti avaa, mitä tarkoittaa Superlauantai, millainen oli Ruotsin Vuoden hevonen Readly Express Prix de Francessa valmentaja Timo Nurmoksen mukaan ja kurkistaa Unto Kärkkäisen arkeen Missä hän on nyt –palstalla. Äänessä-palstalla vuorossa on savolaisvalmentaja Miika Tenhunen.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.