Veijo Heiskanen ja Henna Halme kävivät viime viikon perjantaina katsastamassa Vermosta vapautuvan ratatallin ja treenipaikat.

Heiskanen ja Halme ovat uuden edessä: vuokrasopimus nykyisessä tallissa Åbyssä päättyy syyskuun loppuun. Uutta tallia etsitään sekä Ruotsista että Suomesta.

”Tilanne ei ole selkiytynyt yhtään. Käytiin Vermossa, mutta 4-5 muutakin yhtä todennäköistä vaihtoehtoa on olemassa. Vermossa kaikki vaikutti muuten hyvältä, mutta talli on vähän pieni – vain 14 karsinaa. Omia hevosia täytyisi vähentää aika lailla, että mahtuisi maksavia asiakkaita. Treenipaikat oli ihan okei, ja ratahan on aina kunnossa”, Veijo Heiskanen kehaisee.

Kalusto kallistaa vaakakuppia Ruotsiin päin.

”Nuorista hevosista vain yksi on Suomessa syntyneitä, muut ruotsalaisia. Ne vaikuttavat ihan asiallisilta. Varteenotettavia tallitarjouksiakin on Ruotsista tullut. Täällähän systeemi toimii niin päin, että radat kilpailevat valmentajista. Ne saavat kilpailupäiviä sen mukaan, minkä verran niiden alueella on hevosia treenissä”, Veijo Heiskanen valaisee.

Lue myös: Veijo Heiskanen muuttohuhuista Suomeen: ”Kaikki on vielä avoinna” (28.4.2021)