Tänään perjantaina pääsee kurkistamaan omalla älypuhelimella, miltä uusi mobiiliversio Suomen Hippoksen tietosivustosta Hepasta näyttää.

Hippoksen kehitystyö Hepan ja muiden verkkosivujen kanssa jatkuu nyt mobiililaitteet edellä.

”Uudet harrastajat ovat nyt keskiössä. Tarjotaan mahdollisimman selkeä ja helppo kuva ravilähdöstä”, tietohallintopäällikkö Jukka Niskanen kertoo.

Mobiilihepasta pääsee näppärästi katsomaan seuraavan ravilähdön lähtölistan, tulevat kilpailut, tulokset, hevoset ja henkilöt. Kengitystiedot ja jenkkikärryinformaatio keräävät varmasti kiitosta näppärästä ulkoasustaan.

Perinteiseen käsiohjelmaan verrattuna tietoja avaussivulta on karsittu tuntuvasti.

”Tässä on juuri haettu julkista selkeyttä ja helppoutta ensikäyttäjälle, ettei hän huku tietomassaan.”

Lähtölistasivulla korostuvat hevosen ja ajajan roolit. Vasta hevosen alalehdiltä löytää sen suvun, valmentajan, omistajan, kasvattajan, sukupuolen ja syntymävuoden.

Lue lisää perjantain Hevosurheilusta.

Mobiiliheppa

Raviurheilun uudistunut lähtölista- ja tulos- ja tietosivusto, joka on suunniteltu mobiililaitteiden käyttäjiä silmällä pitäen.
Erikoisuutena tuloksissa on tieto alustavasta tulojärjestyksestä. Se on luettavissa heti, kun maalikameran käyttäjä on raviradalla siirtänyt tiedon Heppa-järjestelmään. Arviolta tähän kuluu 2–3 minuuttia maaliintulosta.