Ypäjän orinäyttelyyn Landen Paukkua vietyään Jani Suonperällä oli tovi kertoa, mitä ikäluokkamenestyjälle kuuluu viisivuotiskauden helmikuussa.

Suomenhevosten jalostusoriissa on menossa sukupolvenvaihdos, sillä viime vuoden isäoritilaston kärkikymmeniköstä vain kolme oritta on elossa.

Nuorista ravioreista näyttelyssä kävivät muiden muassa Landen Paukku ja lehden kansikuvahevonen, näyttelyn parhaana palkittu Herra Heinämies.

Keskiviikkolehti raportoi kaikkien näyttelyssä olleiden 11 oriin arvostelut ja tulokset.

Kerromme myös maitoautokuskista, joka vaihtoi valmentajaksi. Hankasalmella operoiva Jaakko Santala, 36, teki pari vuotta sitten rohkean ratkaisun ja satsasi raviurheiluun.

Raviliigahevosen esittelyssä vuorossa Lahden Pelicansin kolmevuotias Stonecapes Sylvie.

Keskiviikkolehti niputtaa Superlauantain tapahtumat ja analysoi mennyttä ja tulevaa, viikon raveihin lehti vihjaa keskiviikosta lauantaihin.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.