Kittiläläisen eläkkeelle jääneen poliisin Lauri Evijoen visiitti etelään pirkkalaisen paloesimies Hannu Korven luo on venynyt suunniteltua pidemmäksi. Kumpikin on intohimoinen ravimies.

Tarina poliisin ja palomiehen hevosharrastusten nivoutumisesta on kertomus kahden suurella sydämellä lajissa toimivan ihmisen rohkeudesta ja seikkailunhalusta, mutta myös toistensa auttamisesta.

Lauri Evijoki, vaimonsa Sirkka ja ruunat Breedlove, Peaberry sekä Fore Candy saapuivat Pirkkalaan syyskuun lopussa. Heidän oli määrä asua Korven kortteerissa lokakuisiin Porin Toto76-finaaleihin saakka, mutta nyt karavaani näyttäisi palaavan Kittilään vasta joulukuussa.

Lue koko kertomus keskiviikon Hevosurheilusta.

Hannu Korpi on aktiivinen Maarianhaminan raveissa kävijä ja kilpailija. Ensi vuonna Ahvenanmaalla juostaan aiempaa suuremmista seteleistä, kun radalla järjestetään Pohjoismaiden mestaruus. Ålandstravetin ensi kesän suurlähdöstä lisää printtilehden ajankohtaisuutisissa.

Yli puoli miljoonaa euroa Toto76:sta lauantaina kimppalapulla voittaneet henkilöt tarjoavat torstaina kakkua Kouvolan raveissa. Keskiviikkolehdessä mukana vinkit Vermoon, Kouvolaan, Turkuun ja Seinäjoen Kasvattajakruunuihin sekä kolminkertaisen ravikuningattaren V.H. Suvittaren tuoreet kuulumiset.

Osta näppärä näköislehti.

Tai tilaa Hevosurheilu kätevästi kotiisi.