Harva hevosenomistaja on pelannut jääkiekkoa pääsarjatasolla sillä seurauksella, että pelipaita on nostettu hallin kattoon. Tepsiläisen Rauli Tammelinin kohdalla näin on käynyt.

Harri Koivusen pitkäaikaiset hevosenomistajat Rauli ja Irma-Riitta Tammelin nousevat keskiöön tuoreessa Hevosurheilun keskiviikkonumerossa.

1970- ja 80-lukujen aktiiviaikojen TPS-kapteeni, maajoukkuepelaaja ja Suomen mestari Rauli ”Rinti” Tammelin on taas pinnalla perheensä kanssa omistavan Fine by Men ansiosta. Viime lauantaina menestystamma voitti jälleen taustajoukkojen kotiradalla Turussa.

Toisin kuin kiekkoilijan ja palomiehen uran kohdalla, raviurheilua Tammelinin on tarkoitus jatkaa vielä pitkään.

”En varmaan koskaan tästä hevoshommasta aio jäädä eläkkeelle”, Tammelin toteaa.

Hevosurheilu kertoo myös toisenlaisen raviurheilijan, Veli-Pekka Toivasen näkemyksen lajin päivän tilasta.

Toivanenkaan ei ole tottunut lepäämään laakereillaan. Kesäloman tuuraajaksi Pasi J. Rytköselle Pilvenmäelle menneen Toivasen pesti Forssassa jatkui Päivi ja Simo Korhosen toiveesta vuodenvaihteeseen. Nyt maailmaa kiertänyt Toivanen on taas kääntänyt uuden sivun urallaan. Tällä kertaa uusi asemapaikka sijaitsee Ruotsissa. Lue lisää Hevosurheilusta.

Keskiviikon lehden mukana tulee uudistunut 7 oikein -vihjelehti. Näytenumerosta johtuen Hevosurheilussa on tällä kertaa poikkeuksellisen vähän lähtölistoja. Perjantaina lehti palaa taas normaaliin kuosiin.

Tilaa lehti kestona kotiisi itsellesi tai kaverillesi tästä.

Tai osta näköislehti.