Harri Koivunen koki kovia maanantai-iltana Porissa ja joutui jättämään ravit hevosenpotkun takia kesken, mutta ajaa kilpaa jo tänään Teivossa.

”Aamusta lähtien on painettu tallilla hommia ihan entiseen tahtiin. Jalka oli aamulla vähän arka, mutta ei siinä mitään sen kummempaa”, Harri Koivunen kuittaa.

”Vanha, kiltti hevonen, jolla oli pitkästä aikaa puoltajanlappu. Korvapallo jäivät maaliintulon jälkeen sen takaa heilumaan, ja hevonen säikähti ja potkaisi sivulle. Ei se minua yrittänyt potkaista, mutta osui kantapäähän.  Onneksi oli paksu villasukka ja kenkä suojana ja jalka rampilla rennosti niin, että pääsi  liikkumaan ja joustamaan.”

”Olisin varmaan voinut raveja jatkaakin, mutta oli heti seuraava lähtö. Sen verran sattui, etten voinut olla varma, etteikö joku murtumakin olisi voinut tulla. Annettiin sitten hevoselle mahdollisuus ja pistettiin Jamppa (Saarela) rattaille”, Koivunen veistelee.

Tänään Teivossa ajettavana on kolme lainahevosta.

”En ole niitä vähään aikaan ajanut, eikä ne taida mikään kuumimpia suosikeita olla, mutta jos ei lähde edes koittamaan, ei ainakaan pärjää.”

Oman tallin hevosista kahta ajaa Olli Koivunen ja yhtä Seppo Markkula.

Juicemanilla ja North Lexuksella on hyvät startit alla, mutta keli on tuskin kummallekaan plussaa. Nefernefernefer on hyvässä kunnossa sekin, mutta paikka on vähän ulkona”, Koivunen arvioi tallin menestysmahdollisuuksia.

Teivon ravit starttaavat tänään tiistaina kello 18.