Sunnuntain isänpäivä ja raviurheilulegenda Pekka Korven 70-vuotisjuhlapäivä maanantaina lähestyvät. Perjantainumerossa tutustutaan myös virolaiseen esteratsastajaan Paul Argukseen.

Hevosurheilu seurasi, kun Pekka Korpi katseli lehden kuvapoimintoja hevosmiesuraltaan.

Isänpäivänä Korpi kilpailee Ruotsissa huipputamma Mascate Matchilla. Ravien jälkeen hän pakkaa kapsäkkinsä ja suuntaa kohti suomalaisten suosimaa aurinkorantaa Espanjaan.

Perjantain Hevosurheilu kertoo lisää.

Hevosinnostus kulkee yleensä jo geeneissä sukupolvesta toiseen. Niin on myös Tuomas Pakkasen perheessä. Hiljattain 16 vuotta täyttänyt tytär Elina Pakkanen lähtee isänsä kanssa oppimatkalle Ruotsiin joulukuun puolivälissä. Jutun myötä Hevosurheilu toivottaa lukijoilleen hyvää isänpäivää.

Virolaisten taitoja on Suomessa viime vuosia tavattu ihmetellä. Viro on viisi kertaa pienempi kuin Suomi, mutta sieltä tuntuu tulevan eleettömiä, menestyvä ratsastajia toinen toisensa jälkeen.

”Mutta onhan teilläkin esimerkiksi Sanna Backlund, joka on todella taitava ratsastaja”, Paul Argus muistuttaa. Perjantainumero tutustuttaa 36-vuotiaaseen esteratsastajaan, joka pitää Perila-talleja Viron Harjumaalla ja ratsastaa Suomessa kasvatetulla ja puoliksi suomalaisomistuksessa olevalla ruunalla Renessin.

Kasvatusuutisia on sekä runkolehdessä, että ratsastusuutisissa. Kokonaisastutusmäärä laski, mutta löytyi roduista nousijoitakin.

Vihjeissä päivitämme tilannetta viikonlopun Kouvolan lauantairaveihin. Kirsikkana kakussa Kouvolassa ravataan kolmevuotiaiden toiseksi suurin ikäluokkakilpailu, Kymenlaakso-ajo.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.