Ravilähetykset elävät nyt murroskautta, kun niistä vastaava mediayhtiö Streamteam Nordic Oy osti tuotantoyhtiö Wernen. Kauppa tuo elävän kuvan tekoon merkittävän määrän kalustoa ja osaamista.

Jo nyt Suomessa lähetetty kuva raveista on laadukasta eivätkä pienimmätkään ravit jää ilman videokuvaa.

”Jos jätetään Kanal 75 pois ja katsotaan Ruotsin arkiraveja, niin eivät ne ole lähelläkään samalla tasolla kuin meillä”, Streamteamin toimitusjohtaja Juha Koskela sanoo.

Koskela on nostanut ylivieskalaisen, muutaman työntekijän perheyrityksen yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista tv-tuotantoyhtiöistä. Keskiviikon Hevosurheilu kertoo lisää Streamteamin taipaleesta ja Juha Koskelan näkemyksiä raveista mediassa.

Ravilähetyksiin on tulossa myös uutta tekniikkaa. Hippoksen ja Fintoton toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi sanoo, että seuraava iso muutos on hevosten paikannusjärjestelmä.

”Tarkoitus on, että keskiviikon ja lauantain lähetyksissä pystyisimme paikantamaan jokaisen hevosen koko kilpailun ajan. Etenemistä pystyisi tällöin seuraamaan kuvaruudulta hyvin tarkasti”, hän kertoo.

Koskenniemen mukaan järjestelmä auttaa uusia harrastajia lajin pariin, kun hevosten seuraaminen juoksun aikana helpottuu. Samalla myös pelaajille pyritään tarjoamaan aiempaa parempaa palvelua.

Lue lisää keskiviikkonumerosta, joka niputtaa Elitloppetin tapahtumat, raportoi Kymi GP:n tuoreimmat hevosuutiset ja kertoo muun muassa oriiden laitumellelaskusta Miehikkälässä.

Tilaa Hevosurheilu kotiisi.

Tai osta näköislehti.