Suomen Hevosurheilulehti Oy:n hallitus on kokouksessaan linjannut, että Hevosurheilu-lehti jatkaa ilmestymistään, vaikka ravi- ja ratsastuskilpailut sekä muut hevostapahtumat on peruttu tulevina viikkoina koronavirustilanteen vuoksi.

Hevosurheilu ilmestyy toistaiseksi kaksoisnumerona kerran viikossa. Lähimmät ilmestymispäivät ovat poikkeusaikana perjantai 27.3., torstai 2.4. ja torstai 9.4., jonka jälkeen jatkoilmestymispäivistä tiedotetaan erikseen.

Tällä viikolla lehti on ilmestynyt normaalisti, mutta ravikilpailutauon vuoksi ilman kotimaan lähtölistoja ja vihjeosiota. Tuoreeseen perjantailehteen on lisätty Ruotsin lauantairavien lähtölistat ja vihjepaketti. Lähtölistoja on tarkoitus julkaista myös lähilehdissä, mikäli kilvanajo Ruotsissa jatkuu.

Lehtiyhtiön toinen julkaisu, 7 oikein -lehti on tauolla siihen asti, kunnes ravikilpailuja voidaan taas järjestää. Sen tilaukset hyvitetään asiakkaille jatkamalla tilauksia vastaavalla ajanjaksolla kuin lehti on tauolla.

Lehtihyvitykset tehdään automaattisesti, eikä toimenpide vaadi tilaajalta yhteydenottoa asiakaspalveluun.

Lehden hallitus päättää tilanteen muuttuessa uusista toimista.

”Hallitus pitää tärkeänä, että Hevosurheilu-lehti ilmestyy poikkeusoloista huolimatta. Toimitus on suunnitellut tulevien lehtien sisällöt uudelleen, ja pystymme tarjoamaan lukuartikkeleita entistä enemmän, kun esimerkiksi lähtölistat puuttuvat. Toivomme tietysti tilanteen normalisoitumista kaikkien kannalta mahdollisimman pian”, Suomen Hevosurheilu-lehti Oy:n toimitusjohtaja Keijo Kinnula sanoo.