Hevosurheilu-lehdellä on esittelypiste Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 6.-7.4. järjestettävillä Hevoset-messuilla. Esittelypiste sijaitsee osastolla A 761.

Paikalla viikonlopun ajan ovat Hevosurheilu-lehden päätoimittaja Stiina Ikonen ja toimitusjohtaja Keijo Kinnula.

Hevosurheilun osastolla voit hakea lehden näytenumeron, päivittää tilauksesi kuntoon ja osallistua arvontaan, jonka palkintona on Back On Trackin EQ3 Lynx -ratsastuskypärä.

Kahdesti viikossa ilmestyvä Hevosurheilu-lehti kertoo laajasti ja journalistisesti korkeatasoisesti koko hevosalan kentästä.

Hevosurheilun Ratsastus ilmestyy perjantaisin. Perjantain lehdessä julkaistaan kiinnostavia henkilökuvia, alan ilmiöitä, uutisia ja vankkaa tietoa ratsastuksesta. Tärkeä osa sisältöä ovat myös jalostus, suomenhevoset, kenttäratsastus, pararatsastus ja ratsastuspolitiikka.

Kerran kuukaudessa ratsastussivuilla on ekstrana 4-sivuinen Personal trainer -sarja, josta kaikentasoiset ratsastajat voivat poimia vinkkejä omalle kehitykselleen. Lisäksi lehti sisältää syvällisiä ja käytännönläheisiä neuvonta-artikkeleita, joihin on haastateltu alan asiantuntijoita.

Messuilla jaettavassa näytenumerossa PT-sarjaan on haastateltu ratsastusurheilun monitoimiosaajaa, Tom Gordinia. Tallin tyypit on myös päivitetty tälle vuosikymmenelle ja onpa Kuukauden hevosta Vanjalia käyty tervehtimässä lahden toisella puolen Virossa saakka.

Maanantaisin ilmestyvä RatsastusPLUS kuuluu kaikkiin tilauksiin ja se raportoi viikonloppujen kilpailukuulumiset kansalliselta ja kansainväliseltä tasolta kaikissa lajeissa.

Messutarjouksena on Hevosurheilun perjantailehti, jonka saa tilattua ständiltä 20 eurolla/2 kk. Perjantaidigilehden voi tilata jatkuvasti verkkokaupastamme huimaan hintaan 35 euroa per vuosi!