Birgitta Mangström kannattaa sekä hevosten keskinäisiä liittoja että niiden asioita hoitavia perinteikkäitä hevosjalostusliittoja.

Suomessa on 16 hevosjalostusliittoa. Birgitta Mangström on puheenjohtajana kolmanneksi suurimmassa hevosjalostusliitossa Nylands Läns Hästavelsförbundissa. Hän on huolissaan puheista liittojen alasajosta.

”Liitot tekevät todella paljon hyvää työtä hevosurheilun eteen kustannustehokkaasti”, Mangström sanoo. ”Vaikka harva sitä arvostaa, tekemämme työ on tärkeää. Jos liittomme lopetetaan, ehkä vasta silloin herättäisiin näkemään, mitä kaikkea teemme. Ihmeteltäisiin mihin hävisivät he, jotka kiersivät tunnistamassa varsamme, neuvomassa meitä jalostuksesta ja hevosenpidosta vuorokauden mihin aikaan tahansa.”

Mangström sekä omistaa, kasvattaa, valmentaa että kilpailuttaa hevosia, on ULHO:n puheenjohtaja ja Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry:n hallituksen jäsen. Lue keskiviikkolehdestä, miten Mangström arvioi hevososaamisen suuntausta tällä hetkellä.

Raviurheilun pyöriminen on kiinni siitä, minkä verran ihmiset pelaavat hevospelejä. Vuodenvaihteessa pelit uudistuivat. Kysymme nyt, miten Suomessa hevospelejä kannattaa pelata? Käsittelyssä on muun muassa kuuma peruna, kannattaako T-peleissä pelata pelkästään ylintä voittoluokkaa vai ei?

Lehti sisältää uutisia, tilastoja, keskustelupalstan, raportteja, lähtölistoja ja vihjeanalyysejä, tuloksia ja tutustuttaa henkilöön, joka toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Jokimaan ravintolakatsomoon.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.