Varsahuutokauppa on takana ja nuorten ravureiden alkujen matka kilpahevosiksi on alkanut. Forssalaistunut Sipi Erkkilä kertoo esimerkin onnistuneesta huutokauppahankinnasta.

Pitkän linjan raviurheilijan Sipi Erkkilän muistot vievät Joyride Luxin hankintaan. Tänä keskiviikkona tuo hankinta starttaa Harri Koivusen tallista UET-katsastuksessa Vermossa.

Kiukaisissa pitkään asunut Erkkilä on seurannut raviurheilua monelta kantilta, puheenjohtajana Kokemäellä, hallitustyössä Porissa, valmentajana, ohjastajana, hevosenomistajana ja kasvattajana. Uran tähtihetkiin kuuluu Ribauden derbyvoitto Four Roses Stablessa.

Lue keskiviikkonumerosta tänä päivänä raviurheilua Forssan ratamestarin silmin katsovan Sipi Erkkilän tarina.

Tammavaltikka ajetaan lauantaina Pilvenmäellä. Sen suosikkina matkaan kiihdyttää Willow Pride, jonka hoitaja Noora Tuula kertoo, millainen persoona menestystamma on luonteeltaan.

Kemijärveläistallin hevoset ovat tällä hetkellä iskussa. Sanna Palosaaren ja Markku Peltoniemen hevoset kulkevat hienosti kautta maan. Rovaniemen Magic Mondaysta tuli tuore kaksoisvoitto Maffioso Facen ja Capitol Hillin kanssa, torstaina ykkössija Lappeen Villinmiehen Tammakilvan karsinnasta Kivarin Raindancella Tapio Perttusen ”etätreenistä”.

Ajankohtaisuutisissa listaamme muun muassa kesän suosituimmat siitosoriit ja käymme läpi Vermon EM-ravien rakentumista ja amatööriohjastajien pistetilannetta.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.