Iikka Nurmonen oli hallitseva nimi Lindesbergin lauantai-illan raveissa. Look Complete, Oilsheik ja Gizelle Nyx ravasivat voitot Nurmosen ja Jenni Tuokon talliin. Tuomas Korvenoja aloitti suomalaisjuhlat 3-vuotiaalla Alien Hillillä. Nurmoselle lauantain ravit olivat tällä erää viimeiset Ruotsissa. Kotiin palataan alkuviikosta.

Jalohepo Oy:n kasvattama Look Complete paineli keulasta voittoon ajalla 15,0/2640m. Omistajaporukka löytyy peitenimen Punaisen ponin omistajat takaa. “Look Complete palasi pitkältä tauolta ja perustreenistä. Se teki oikein hyvän juoksun ja menee eteenpäin starttien myötä”, Nurmonen sanoi.

Asko Jaskarin kasvattama ja Opec Teamin omistama Oilsheik joutui taivaltamaan johtohevosen rinnalla. Oilsheik oli siltäkin paikalta omaa luokkaansa ja eteni ykköseksi ajalla 15,8/2640m. “Kaveri halusi ajaa keulasta, mutta meillä oli vahva hevonen. Vaikka matkalla mentiin monta spurttia, voitto tuli helposti. Vetolaput jäivät käyttämättä”, Nurmonen selvitti.

Jorma ja Tiina Naumasen kasvattamalla ja Gizelle Groupin omistamalla Gizelle Nyxillä oli rata 12 mailin ryhmässä. Vauhti oli onneksi reipasta, ja Gizelle Nyx kiersi päätöspuolikkaan kirillä ykköseksi tuloksella 13,2a/1640m. Mika Forss ajama Nurmoksen tallin Mellby Howlit kesti johtopaikalta kakkoseksi. “Gizelle Nyx on hyvässä kunnossa. Onneksi juoksu onnistui tuolta paikalta ja ehdimme voittoon”, Nurmonen totesi. “Lahdessa ajetaan torstaina, Golda Paris on startissa. Parin viikon karanteenitauko tulee, mutta treenataan hevosia sillä aikaa. Ja hevosillekin tauko on ihan paikallaan.”

Hannu ja Mikko Laakkosen 3-vuotiaan Alien Hillin avauskilpailu meni pieleen laukan vuoksi. Nyt Muscle Hillin tytär juoksi autolähdössä. Korvenoja ajoi Alien Hillin johtoon ensimmäisellä takasuoralla. Vauhti pysyi reippaana maaliin saakka, ja ykkönen tuli ajalla 16,1a/2140m. Forss – Nurmos -kaksikon Samaritana (Ready Cash) oli kakkonen.