Lokakuun alku sykkii suurkilpailuloistetta kriteriumeista alkaen. Keskiviikkolehti ennakoi kriteriumeja, mutta jälkiluotaa myös Villinmiehen Tammakilpailua ja suomalaisittain loistokkaasti sujuneita UET GP –karsintoja.

Miltä tuntuu saada kaksi hoitohevosta kriteriumiin? Sen tietää Piia Riihuhta, joka hoitaa hevosia Markku Niemisellä. Lauantaina kaksi hänen silmäteräänsä starttaa ikäluokkaklassikossa.

Sami Sandberg oli aktiiviraviurheilija, joka joutui terveyssyistä jättämään päivittäisen hevostoiminnan vähemmälle. Mitä Sandbergille kuuluu tänään?

Iikka Nurmosen valmentama Better Boss on vakuuttanut toinen toistaan hienommilla voittojuoksuilla. Mitä Jokimaan ratatallilla valmistautuvalle juoksijalle kuuluu Tammer-ajon alla?

UET Grand Prixistä satoi karsintamenestystä ja ennakkoasetelma Eurooppaderbyn alla näyttää kutkuttavalta. Mitä tästä kaikesta ajattelee Graceful Swampin valmentaja Erkki-Pekka Mäkinen?

Entä millainen hevonen tuli starttiin viiden vuoden tauolta ja kuinka siinä kävi?

Keskiviikkolehti antaa vastauksia ja vihjaa raveihin keskiviikosta lauantaihin.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.