Keskiviikkolehti niputtaa Jokimaalla järjestettyjen Jalostuspäivien annin ja perkaa tuoreimmat uutiset kevään koetellessa kaviourien kuntoa.

Jalostuspäivien antia muokattiin täksi vuodeksi yleisöystävällisemmiksi, kun paneelikeskusteluiden ja esitelmien lisäksi paikalla oli nähtävänä siitosoreja ja kahden oriin kantakirjaus.

Eniten keskustelua herättivät kasvatuksen ja jalostuksen tulevaisuustyöryhmän näkemykset. Paikallaolijoista Martti Ala-Seppälä otti kantaa muun muassa nuorten hevosten kotimaisiin tienaamismahdollisuuksiin.

Ala-Seppälä korosti, että ikäluokkien viitonenkin voi tienata vielä hyvää rahaa, mutta viideskymmenes ei juuri mitään.

”Rahan pitäisi levitä laajemmalle tasolle”, Ala-Seppälä kiteytti työryhmän näkemyksen.

Suomen johtaviin hevosen lisääntymiseen keskittyneihin eläinlääkäreihin kuuluva Merja-Liisa Toivonen laati viiden kohdan tiivistelmän aiheesta ”tammat tiineeksi”. Keskiviikkolehden lukijat pääsevät tutustumaan hänen näkemyksiinsä tamman valinnasta ja hoidosta sekä siemennysaikataulusta.

Mitä toimia ravien perumiset ovat aikaansaaneet raviradat pohtimaan? Millainen paikka on Vermon Tallitupa? Ja mitkä hevoset ovat tällä viikolla pelillisesti huomioimisen väärtejä? Muiden muassa näihin kysymyksiin antaa vastauksen keskiviikon Hevosurheilu.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.