Kymi GP:n ykköshaastaja Aubrion du Gers saapuu Kouvolaan Ranskasta, missä sen kilpailumahdollisuudet ruunana ovat rajatut.

Kouvolan vuoden suurin ravitapahtuma Kymi Grand Prix ajetaan lauantaina. Elitloppet-voittaja Ringostarr Trebin haastaa ranskalaisruuna Aubrion du Gers, joka on taustajoukkojen mukaan valmis menestymään.

Omistajavalmentaja ja tavallisesti hevosen startit ajava Ranskan ykkösnimi Jean-Michel Bazire ei saavu Suomeen, Hevosurheilun perjantainumero kertoo miksi. Ajotehtävästä vastaa Joseph Verbeeck.

Miten Kouvolan juoksussa mahtaa käydä, Jean-Michel Bazire?

”Jaa-a, sitä ei tiedä kukaan, mutta sen tiedän, että voittamaan me tulemme. Se on aikomus, ja Jos katsoo tarkemmin miten se aikomus sitten paikan päällä toteutetaan”, Bazire toteaa.

Lappajärven Itäkylästä löytyy Ale-hevosten keskittymä. Tiina Koskinen valmentaa kiintoisia Ale-kasvatteja Mika Rintalan kanssa. Lauantaina perheen valmennuksesta ”korven keskeltä” starttaa Kymi GP:ssä Edward Ale.

Perjantailehti kertoo myös tarinan Del-Cyrah –nimisestä varsasta, joka ei ensin ollut syntyäkseen. Huomattavasti yliaikaisena maailmaan syntynyt FWB-varsa, yliaikainen keskonen, voi nyt hyvin ja on tallinsa prinsessa. Lue estetamman synnytyksen vaiheista perjantailehdestä.

Ajankohtaisuutisissa kerromme ravien paranevasta näkyvyysestä ja siitä, mitä käytännössä tarkoittaa etäeläinlääkärinä toimiminen.

Entä mitä tapahtuu, kun reining-ratsastaja ja hevosten käsittelijä Kari Vepsä, esteratsastaja Joonas Oranta ja kouluratsastaja Anna von Wendt istuvat saman pöydän ääreen? Lue lisää ratsastusliitteestä, jossa avataan myös SRL:n tuoreen toimitusjohtajan Pekka Törmälän ajatuksia, mies kun on julkisuudesta täysin hämmentynyt.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.